Mamak Belediyesi'nden Taleplere Anında Çözüm

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen taleplere anında çözüm üretiyor.

Ankara 31.05.2024 11:44:00 0
Mamak Belediyesi

 Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen taleplere anında çözüm üretiyor. Ekipler, Mamak’ın 64 mahallesinde , asfalttan yol açımına, bordür tretuvardan, ızgara ve mazgal temizliğine yoğun bir mesai sürdürüyor.

 

Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını yoğunlaştırdı. İlçenin birçok noktasında hizmet veren ekipler; asfalt, yol açımı, bordür, tretuvar çalışmalarının yanı sıra Mamak Belediyesi Çözüm Merkezi’nden gelen taleplere de anında cevap veriyor. Ekipler, ilçe genelinde yol bakım ve onarımdan, altyapıda mazgal ve yağmursuyu kanal ve ızgara temizliğine kadar haftanın 7 günü yoğun bir hizmet mesaisi yürütüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kıbrısköy, Yeşilbayır, Lalahan,Tuzluçayır, Hüseyingazi, Abidinpaşa ve Fahrikorutürk Mahallelerinde çalışma gerçekleştirdi.

 

Şehri etkisi altına alan şiddetli yağmurların son bulmasının hemen ardından Mamak Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de kolları sıvadı. Ekipler, Kıbrısköy, Yeşilbayır ve Lalahan mahallelerinde yağmur sonrası oluşan balçık, moloz temizliği gerçekleştirdi. Vatandaşların ev ve garajlarından yağmur sonrası oluşan yağmur sularını tahliye etti. Bir yandan asfalt serimi diğer yandan da yol açma ve genişletme çalışmalarının da aralıksız sürdürüldüğü çalışmalar kapsamında, Lalahan ve Fahrikorütürk Mahallelerinde yol açımı, Tuzluçayır Mahallesi’nde de asfalt serimi gerçekleştiriyor. Ekipler ayrıca, vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda, Hüseyingazi Mahallesi’nde 13 yıldır atıl durumda bekleyen inşaat temel kazısında çalışma yaptı. Alanda dolgu çalışması gerçekleştiren ekipler, ayrıca alan içinde, çocuklar için tehlike oluşturan su birikintilerini de yok etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


39.1° / 25.3°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,64% -0,45
  • EURO

    34,97% -0,74
  • GRAM ALTIN

    2422,86% -0,90
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,00