Mamak Büyük Açılışlara Hazırlanıyor

Mamak'ın çehresini değiştiren büyük yatırımlara imza atan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; haziran, temmuz ve ağustos ayı içerisinde 6 büyük yatırımın açılışını gerçekleştirerek vatandaşın hizmetine sunulacağını söyledi.

Belediye Haberleri 4.06.2013 10:47:54 0
Mamak Büyük Açılışlara Hazırlanıyor

Mamak’ın çehresini değiştiren büyük yatırımlara imza atan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; haziran, temmuz ve ağustos ayı içerisinde 6 büyük yatırımın açılışını gerçekleştirerek vatandaşın hizmetine sunulacağını söyledi. Sosyal ve sportif yatırımların ağırlıkta olduğu yatırımları değerlendiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Biz Mamak için yola çıktığımızda vatandaşımıza birçok proje sunduk. Bu projeleri teker teker hayata geçirdik. Şimdi tamamlanan bu projeleri vatandaşımızın hizmetine sunuyoruz. Yıllarca Mamak’a, Mamaklılara hizmet edecek bu projelerle, ilçemizin çehresi hızlı ve köklü bir değişim yaşıyor. Kentsel dönüşümle başlayan dönüşümü daha köklü bir hale getirmek için yaptığımız sosyal, kültürel ve sportif yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Yatırımların içerisinde Mamak’ta ilk kez yapılan ve tüm Başkentlilere hizmet edecek projeler bulunuyor. Açılışı gerçekleşecek yatırımların bütün vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

3 Ayda 6 Büyük Açılış

Mamak’ta açılışı yapılacak ilk yatırım 8 Haziran’da gerçekleşecek olan Şafaktepe Sivil Toplum Merkezi Mamaklı STK’lara hizmet verecek. Mamak’ın ilk yüzme havuzu 16 Haziran’da açılışı yapılacak olan Türközü Yüzme Havuzu sadece Mamaklılara değil tüm Başkentlilere hizmet verecek. 22 Haziran’da açılışı yapılacak olan Akdere Kapalı Pazar yeri tam bir kompleks olarak çok yönlü hizmet sunacak. 29 Haziran’da açılışı yapılacak olan Kırım Sudak Kardeşlik Parkı engelliler düşünülerek hazırlanmış engelsiz bir park olarak hizmet verecek. 6 Temmuz’da açılışı yapılacak olan Yeşilbayır Bilgi Evi ve Aile Merkezi kadın ve çocuklara hizmet verecek. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlamıyla bütünleşecek son açılışta Anıt Bayrak Projesi. Ankara’nın simgesi haline gelecek Anıt Bayrak gece ışık şovuyla görenleri büyülüyor. 


ABDULLAH ORTAÇ(AHA)ANKARA-MAMAK


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,60%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04