Mamak Kıbrıs Kanyonu’nda Çevre Temizliği Yapıldı

Mamak Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personeli “Su Kaynakları Çevresi Temizleme” etkinliğine katıldı.

Ankara 8.06.2023 12:34:00 0
Mamak Kıbrıs Kanyonu’nda Çevre  Temizliği Yapıldı

Mamak Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personeli “Su Kaynakları Çevresi Temizleme” etkinliğine katıldı.

 

Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Mamak’ta birçok etkinlik düzenlendi. Etkinlikler kapsamında Mamak’ın cennet köşesi Kıbrıs Kanyonu da unutulmadı. Eşsiz güzelliği, el değmemiş doğası ve kendine özgü endemik bitki çeşitliliği ile korunan alanlar statüsünde olan Kıbrıs Kanyonu’nda Mamak Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personeli mıntıka temizliği yaptı. Atıklar, çöpler toplandı; su kaynaklarının temizlenmesine dikkat çekildi.

 

Etkinliğe Mamak Belediyesi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personeli ile birlikte Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Keleş de katıldı.

 

“Kıbrıs Kanyonu’muz doğa severleri bekliyor”

 

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kıbrıs Kanyonu’nun Ankara’nın keşfedilmeyi bekleyen özel yerlerinden biri olduğuna dikkat çekerek “Bu yaz tüm doğa severleri, Kıbrıs Kanyonumuza davet ediyoruz. Mamak’ta yeşilin her tonunu barındıran kanyonumuzu keşfetmekten mutlu olacaksınız. Tabi önemli olan bu güzel doğayı, çevreyi muhafaza etmek. Ben şimdiden kanyonumuzu ziyaret edecek vatandaşlarımızdan çevre hassasiyeti konusunda duyarlı olmalarını istiyorum. Unutmayalım ki bu doğa bu güzel çevre hepimiz için var” dedi.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

--


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19