MAMAKLILAR İFTAR SOFRALARINDA BULUŞUYOR!
Ramazan geleneğini yaşatmak ve Ramazan ayının ruhuna uygun toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla Mamak Belediyesi?nin dört yıldır uyguladığı ?Mahallede İftar Var? etkinliğinin ilki Aşık Veysel Mahallesi ve Şahapgürler Mahallesi?nde gerçekleşti.
Ramazan geleneğini yaşatmak ve Ramazan ayının ruhuna uygun toplumsal kaynaşmayı sağlamak amacıyla Mamak Belediyesi’nin dört yıldır uyguladığı “Mahallede İftar Var” etkinliğinin ilki Aşık Veysel Mahallesi ve Şahapgürler Mahallesi’nde gerçekleşti. Mahalle iftarları kapsamında her akşam bir mahalleye konuk olan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, önce Abidinpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Bahçesi’nde ardından Ali Naili Erdem Anadolu Lisesi bahçesinde kurulan sofralarda vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin tek tek Ramazan ayını tebrik eden Akgül, iftar sofralarının kardeşlik ortamı oluşturduğunu belirterek, “İftar sofralarımız, tanışmaya, kaynaşmaya, birlik ve beraberliğin gelişmesine büyük katkı sağlıyor. Birbirini tanımayan komşuları, apartman sakinlerini, zengin-fakir demeden aynı sofrada buluşturuyor ve muhteşem bir kardeşlik ortamı oluşturuyoruz. İnşallah bu etkinlikler sevginin, kardeşliğin ve paylaşmanın artmasına vesile olur”dedi.
Akgül’den mahalleye park müjdesi
Mahalle Sakinleri’nin Tasavvuf Musiki konseri, Hacivat-Karagöz orta oyunu ve kukla gösterileriyle eğlenceli bir Ramazan programı izlediği iftar programında Şahapgürler Mahallesi’ne yeni bir park kazandıracaklarının müjdesini veren Akgül, “Şahapgürler Mahallemiz’in en büyük sıkıntısı imar problemi ve park ihtiyacıydı. İmar durumunu çözüme kavuşturduk. Park çalışması içinde arsa problemini çözdük. Önümüzdeki hafta parkın inşaatına başlıyoruz” dedi.Akgül’e Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Meclis Başkanvekili Erdal Ak, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri eşlik etti.
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
-
1
Mardin'de 18 Mart Şehitleri Anma Günü Dolayısıyla Mevlit Programı Düzenlendi
-
2
MARDİN'İN MİDYAT İLÇESİNDE 2 MİLYAR 600 BİN LİRALIK TOPLI AÇILIŞ TÖRENİ
-
3
Mardin TSO, sigorta sektörü temsilcilerini iftar programında buluşturdu
-
4
CHP NİLÜFER'DEN 2500 KİŞİLİK SOKAK İFTARI
-
5
VNOTES Cerrahisi Kadınlara İzsiz, Ağrısız Tedavi İmkanı Sunuyor...
-
6
Dicle Elektrik'ten Tarihi Kente Modern Dokunuş
-
7
GENÇLER İÇİN YENİ KARİYER ALANI
-
8
Aliağa’dan Uluslararası Taekwondo Başarısı
-
9
AHMET ŞAFAK'TAN KÜLLİYE’DE RAMAZAN KONSERİ
-
10
Grip virüsünün bulaşma hızına dikkat
-
11
MANSUR YAVAŞ ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARIYLA İFTARDA BULUŞTU
-
BIST 100
15954,59%-0,83
-
DOLAR
44,18% 0,05
-
EURO
50,81% 0,00
-
GRAM ALTIN
7149,55% 0,57
-
Ç. ALTIN
11534,35% 0,00



