Mamaklı Gençler İşin Mutfağında Buluştu

Mamak Belediyesi İnovasyon ve Teknoloji Müdürlüğü bünyesinde kurulan Mamak Füzyon, gençlere yeni ufuklar kazandırmaya devam ediyor.

Ankara 6.11.2023 13:02:00 0
Mamaklı Gençler İşin Mutfağında Buluştu

Mamak Belediyesi İnovasyon ve Teknoloji Müdürlüğü bünyesinde kurulan Mamak Füzyon, gençlere yeni ufuklar kazandırmaya devam ediyor.

 

İşin Mutfağı etkinliğine katılan öğrenci toplulukları, kendi üniversite ekosistemleri dışında Ankara'da bulunan 21 üniversite ekosistemi ile bir araya geldi. Öğrencilerin ortak proje, program ve fikirlerini paylaşabildiği, yeni ufuklar kazandığı bu anlamlı etkinlik, Musiki Muallim Mektebi’nde gerçekleştirildi.

 

İşin Mutfağına katılan öğrenciler, network çalışmaları ile birbirlerine birçok alanda fayda sağladı.

 “Sezgilerinin yolundan gidecek gençler yetiştirmek istiyoruz”

 

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Şehirler de canlıdır, şehirlerin de ruhları vardır. Şehir seni tanımlar, sen şehri tanımlarsın.  İşte bu nedenle şehirlerimize gençlerimizin heyecan ve coşkusunu ortak ediyoruz. Sürekli fikir üretiyor, gençlerin fikirlerini hayata geçirmelerine fırsat sağlıyoruz. Mamak Belediyesi olarak kalbinin ve sezgilerinin yolundan gidecek, vatana, millete ve ailesine hayırlı gençler yetiştirmek için çalışıyoruz. Milli teknoloji hamlesinin ruhuna uygun olarak İnovasyon ve teknoloji müdürlüğü kuruluşunu yaparak faaliyete geçirdik. Özellikle gençlerimiz için hazırladığımız Mamak Füzyon’u bilgi ve teknolojinin gittiği yeri yakalamak ve gençlerimize bunun eğitimini vermek üzere hazırladık. Mamak Füzyon’da bilim ekosisteminin canlandırılması için eğitim çalışmaları yürütüyoruz.  Geleceğimizin güvencesi, yarınlarımızın emanetçileri evlatlarımızın, modern çağın ve teknolojinin bilgi birikimi ile donatılmaları ve eğitilmeleri bizim için önemli” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


 


Anahtar Kelimeler: Mamaklı Gençler Mutfağında Buluştu
31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19