Mamaklı Minikler Geleceğe Mektup Yazdı

Mamak Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Merkezi İngilizce kursunda eğitim gören minikler, geleceğe mektup yazdı.

Ankara 5.07.2024 09:33:00 0
Mamaklı Minikler Geleceğe Mektup Yazdı

Mamak Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Merkezi İngilizce kursunda eğitim gören minikler, geleceğe mektup yazdı. Öğrencilerden bazıları İngilizce bazısı da Türkçe metinlerle gelecekteki kendisi için yazdığı mektupları birkaç yıl sonra açılmak üzere öğretmenlerine teslim etti.

 

Mamak Belediyesi Zübeyde Hanım Aile Merkezi İngilizce Kursu, öğrencilerin geleceğe dair ne olmak istediklerine yönelik hedef belirlemelerini sağlayıp akademik başarılarını artırmak amacıyla "Geleceğe Mektup" projesi başlattı. 

 

Etkinlik kapsamında öğrenciler, gelecekteki kendilerine mektup yazdı. Öğrencilerden kimi hayallerini kaleme alırken, kimi de şu anki durumlarını ve hedeflerini kâğıda döktü. Eğitmenleri tarafından zarflara konan mektupları öğrenciler, birkaç yıl sonra istedikleri bir zaman açıp okuyacak.

 

 Kimi 10 yıl sonraki kendisine, kimisi de iki yıl sonraki hayatına “Merhaba kendim” diyerek başladı söze. Merakları, umutları, planları vardı. Mektuplarına bunları aktardılar. Onlar hayallerini, umutlarını kâğıtlara döktü, yıllar sonra açıp okuyacakları mektuplarını yazar yazmaz zarfa koydular. Mektupları öğretmenlerine teslim eden öğrenciler, birkaç yıl sonra istedikleri zaman mektuplarını okuyabilecek. Yapılan etkinlikle öğrencilerin zaman içinde kendi gelişimlerine şahit olmaları amaçlanırken, yine koydukları hedeflere yıllar sonra ulaşıp ulaşmadıkları değerlendirilerek, yaptıkları doğrular ve ders almaları gereken davranışlarını da fark etmeleri sağlanacak.

 

 

ARTUKLU HJABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


Anahtar Kelimeler: Mamaklı Minikler Geleceğe Mektup Yazdı
37.7° / 25.7°
  • BIST 100

    10851,78%-0,19
  • DOLAR

    32,66% 0,32
  • EURO

    35,32% 0,42
  • GRAM ALTIN

    2506,45% 1,60
  • Ç. ALTIN

    3997,20% 0,87