MAMAKLILAR 19 MAYIS GENÇLİK BAYRAMINI HALAY ÇEKEREK KUTLADILAR!

Mamak Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları dolayısıyla, Türk Halk Müziği Sanatçıları Sabahat Akkiraz ve Gökhan Kılıç’ı Mamaklılarla buluşturdu

Ankara 19.05.2024 17:53:00 0
MAMAKLILAR 19 MAYIS GENÇLİK BAYRAMINI HALAY ÇEKEREK KUTLADILAR!

Mamak Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları dolayısıyla, Türk Halk Müziği Sanatçıları Sabahat Akkiraz ve Gökhan Kılıç’ı Mamaklılarla buluşturdu.

 

 Mamak Belediyesi 75. Yıl Cumhuriyet Amfi Tiyatro’da gerçekleştirilen gençlik konserine Cumhuriyet Halk Partisi Ankara İl Başkanı Dr. Ümit Erkol, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi Mamak İlçe Başkanı Behçet Akdulum, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve binlerce Mamaklı katıldı. Mamaklıların akın ettiği konserde, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in, sanatçı Sabahat Akkiraz’dan  şarkı isteği oldu. Sanatçıdan“ Sarı Saçlım Mavi Gözlüm” parçasını söylemesini rica eden Başkan Şahin,” Bu şarkıya doyamıyoruz. Bu şarkının sözlerine doyamıyoruz” dedi. Mamaklıların 19 Mayıs Gençlik Bayramlarını kutlayan Başkan Şahin, “Zafer nedir biliyor musunuz? Zafer Mustafa Kemal Atatürk’tür. Bugün 105. Yılını kutladığımız Mustafa Kemal Atatürk’ün zaferidir. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, tüm kahraman şehitlerimizi gazilerimizi minnetle anıyoruz. Bugün her bir arada buradaysak işte onun eseri” diye konuştu.



Unutulmaz bir konser yaşattılar,


Konser alanının Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle donatıldığı organizasyonda sahneyi ilk Gökhan Kılıç aldı. Eğlence ve temponun bir an olsun düşmediği konserde, Mamaklılar 19 Mayıs coşkusunu doyasıya yaşadı. Türk Halk Müziği’nin sevilen eserlerini seslendiren Gökhan Kılıç’ın ardından, sahne sırası Türk Halk Müziği’nin sevilen ismi Sabahat Akkiraz’a geldi. Sanatçı, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in isteği olan “Sarı Saçlım, Mavi Gözlüm” şarkısıyla birlikte Türk Halk Müziği’nin en sevilen türkülerini seslendirdi. Gencinden yaşlısına binlerce Mamaklı ellerinde Türk Bayrakları ile sanatçının söylediği türkülere eşlik etti. Konserin sonunda Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, sanatçıya çiçek takdim etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER;ABDULLAH ORTAÇ


42° / 27.9°
  • BIST 100

    10771,36%0,29
  • DOLAR

    32,82% 0,04
  • EURO

    35,04% -0,18
  • GRAM ALTIN

    2449,21% -1,62
  • Ç. ALTIN

    4004,66% 0,79