MAMAKLILAR ``MESUT``OLDU!

Yeniden Mamak Belediye Başkanlığı`na seçilen Mesut Akgül, Bugünden itibaren 570 binin yani Mamak'ımızın tamamının belediye başkanıyım. Mamak geleceğin beş yılında güçlenen ve gelişen bir ilçe olacak. İlçemizi değiştirecek ve geliştirecek hizmetlere gönül

3.04.2014 21:04:17 0
MAMAKLILAR ``MESUT``OLDU!

Yeniden Mamak Belediye Başkanlığı`na seçilen Mesut  Akgül, “Bugünden itibaren 570 binin yani Mamak’ımızın tamamının belediye başkanıyım. Mamak geleceğin beş yılında güçlenen ve gelişen bir ilçe olacak. İlçemizi değiştirecek ve geliştirecek hizmetlere gönül gönül’e kardeşçe devam edeceğiz.``Dedi 

Görev süresi boyunca çalışkanlığı ve ilçeye kazandırdığı hizmetleriyle halkın takdirini toplayan ve ilçe sakinlerinin bir kez daha teveccüh gösterdiği Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, yüzde 47,77 lik oy oranıyla zafere imza atarak yeniden başkan seçildi. Meclis üyeleri, bkan yardımcıları, birim müdürleri, belediye çalışanları ve vatandaşlar tarafından eşi Zeliha Akgül ile hizmet binasında coşkuyla karşılanan Akgül, bugüne kadar gayretli çalışmalarından dolayı tüm personeline teşekkür etti ve gelecek beş yılda Mamak’ı çok güzel günlerin beklediğini kaydetti.

 En iyi hakem halktır

Her seçimin bir kazananının olduğunu belirten Akgül, önemli olan kazananın görevini hakkıyla yerine getirmesidir dedi. Gün birlik günü, gün beraberlik günü diyen Akgül, millete hak ettiği hizmeti vermeyi sürdüreceklerini vurgulayarak “Biz hiçbir zaman, hiçbir şekilde ötekileştirmedik” diye konuştu. Amaçlarının yalnızca Mamak’a hizmet etmek olduğunu kaydeden Akgül, “En iyi hakem halktır. Halkımızın bize ikinci kez ilçemize hizmet etmemiz noktasında teveccüh göstermesi bizleri onurlandırdı. Bu ülke, vatan, millet bizim dedik. Farklılıklar mutlaka olacak dedik. Herkesi kucaklayarak yalnızca hizmet noktasında çalışacağız” dedi.

 Mamak’ın tamamının başkanıyım

5 yıl boyunca Mamak’ta gerçekleştirdikleri çalışmaların halkın takdirinde karşılığını bulduğunu belirten Akgül, “Bugünden itibaren 570 binin yani Mamak’ımızın tamamının belediye başkanıyım. Mamak geleceğin beş yılında güçlenen ve gelişen bir ilçe olacak. İlçemizi değiştirecek ve geliştirecek hizmetlere gönül gönül’e kardeşçe devam edeceğiz. Belediyeye emeği geçen siz kıymetli mesai arkadaşlarıma en kalbi teşekkürlerimi sunuyor, ilçenin kaderini değiştirecek çalışmalara hep birlikte imza atacağımızı ümit ediyorum” dedi. Karşılama töreninin ardından makamına geçen Akgül, tebrikleri kabul etti.

 25 ilçe arasında birinci ilçe yapacak

 AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer de 30 Mart seçimlerinde kendilerine destek veren vatandaşlara teşekkür ederek, “Gece gündüz kapı kapı dolaşan hanımefendiler, beyefendiler ve teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Hiç şüphemiz yok ki belediye başkanımız Mamak’ı, 25 ilçe arasında birinci ilçe yapacak” dedi.

 

 ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ/MAMAK

 

 


YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu`na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve videolar, sitemiz kaynak gösterilmek veya ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00