MAMAKTA İFTAR BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Mamak Belediyesi?nin mahallelerin ortak yerleri belirlenerek her akşam farklı bir mahallede gerçekleştirdiği iftar buluşmaları devam ediyor.

23.06.2015 21:57:54 0
MAMAKTA İFTAR BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Mamak Belediyesi’nin mahallelerin ortak yerleri belirlenerek her akşam farklı bir mahallede gerçekleştirdiği iftar buluşmaları devam ediyor. Bu kez coşkulu iftar sofraları Zirvekent ve Boğaziçi-Fahrikorutürk Mahallesi sakinleri için kuruldu. Birlik ve beraberliğin pekiştirildiği neşeli iftar sofraları Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu’yu ağırladı.  İftar sofralarında vatandaşları yalnız bırakmayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Zirvekent Toki Pazaryeri’nde kurulan iftar sofrasına konuk oldu. Vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Akgül ardından Boğaziçi İlkokulu bahçesinde kurulan mahalle iftarına katıldı. Ramazan ayını birlik ve beraberlik içinde mütevazı sofralarda idrak ettiklerinin altını çizen Akgül, “Zengin-fakir, genç-yaşlı demeden çocuklarımızla birlikte bir aile gibi aynı sofranın etrafında bir ekmeği paylaşıyoruz. Amacımız eski ramazanları hatırlatıp, çocuklarımıza ileride hatırlayacakları hoş hatıralar bırakmak” dedi.

Boğaziçi Mahallesi’ne geçmiş olsun

Fahrikorutürk ve Boğaziçi Mahallesi sakinlerinin katıldığı iftar programına Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Ak Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. İftar yemeğinin ardından Mamak Belediyesince her yıl gerçekleştirilen mahalle iftarları dolayısıyla Akgül’e teşekkür eden Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman  Soylu, “Şu sofrada oturan çocuklar yarının mahalledeki büyükleri ve arkadaşları ile iftar açmanın faziletini yıllar sonra hatırlayacaklar.Belediye Başkanımızın güzel hizmetlerinin devamını bizimle ve bu güzel mahalle ile buluşturmasını temenni ediyorum” dedi.Soylu geçtiğimiz haftalarda Boğaziçi Mahallesi’nde yaşanan sel felaketinin ardından vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yarından hiç endişeniz olmasın

Konuşmasını birlik ve beraberlik mesajı vererek tamamlayan Soylu, birlik ve beraberliğimiz bizim gücümüz, kuvvetimiz.Yarından endişeniz olmasın”dedi.Soylu, “Bugün burada bir sofrayı paylaşıyoruz.Ellerimizi semaya açıp dua ediyoruz.Allah ülkemizin birlik ve beraberliğini muhafaza etsin” dedi.7 Haziran seçimlerinin ardından milletin yarından endişe etmeden emin olması gerektiğini kaydeden Soylu, “Allah, bu ülkeye adaletli, hakkaniyetli , doğru, dürüst, iyiliği bilen ve bu milletin değerlerine sahip yöneticiler nasip etsin.Hep birlikte demokrasinin fazileti, milli iradenin fazileti yarınlara güçlü adımlarla gideceğiz.Bir yerde eğer doğru yöneticiler, dürüst yöneticiler varsa bilin ki milletimiz emindir.Allah birlik ve beraberliğimizi eksik etmesin” dedi.Ak Parti Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu da vatandaşların Ramazanlarını tebrik ederek, amaçlarının insanlığa, davaya ve ümmete hizmet etmek olduğunu belirtti.Gündoğdu, “Ramazan ayının başta İslam Coğrafyası olmak üzere, zulüm gören tüm Müslümanların kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum.Ümmetin yetimlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


24.5° / 13.9°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82