Tarih: 09.08.2024 12:16

Mamak’ta Dev Ekranda Milli Maç Coşkusu

Facebook Twitter Linked-in

Mamak Belediyesi, 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde düzenlediği etkinliklerle vatandaşları bir araya getirmeye devam ediyor. Paris Olimpiyatları yarı finalinde, Kadın Milli Voleybol Takımımızın İtalya ile karşılaştığı maçı dev ekranla izlemek için yüzlerce Mamaklı bir araya geldi. Açık havada gerçekleşen etkinlikte, her yaştan Mamaklı milli maç heyecanını doya doya yaşadı.

 

100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde düzenlenen açık hava etkinliği, Mamak’ın coşkulu atmosferini bir kez daha gözler önüne serdi. Dev ekran önünde bir araya gelen yüzlerce vatandaş, Paris Olimpiyatları yarı finalinde Kadın Milli Voleybol Takımımızın İtalya ile karşılaştığı maçı heyecanla izledi. Maç sonucunda İtalya galip gelse de, Mamaklılar milli birlik ve beraberlik duygusuyla bir aradaydı.

Başkan Şahin Vatandaşlarla Birlikte Maçı İzledi

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, milli maç heyecanını vatandaşlarla birlikte yaşadı. 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikte, Başkan Şahin maçı halkımızla omuz omuza takip etti. Yoğun ilgi gören Şahin, vatandaşlarla sohbet etti ve bol bol fotoğraf çektirdi. Şahin’in bu samimi katılımı, etkinliğe katılanların keyifli anlar yaşamasına katkıda bulundu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —