MAMAKTA FENER ALAYI DÜZENLENDİ

Mamak Belediyesinden 30 Ağustos Kutlaması Türközü Şehir Stadı’ndaki kutlamalar meşaleli zafer yürüyüşüyle tamamlandı

Ankara 1.09.2024 11:17:00 0
MAMAKTA FENER ALAYI DÜZENLENDİ

Mamak Belediyesinden 30 Ağustos Kutlaması Türközü Şehir Stadı’ndaki kutlamalar meşaleli zafer yürüyüşüyle tamamlandı.

 

Mamak Belediyesi Türközü Şehir Stadı’nda gerçekleştirdiği 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, şarkılar, marşlar ve halk oyunlarının yer aldığı etkinliklerle gerçekleşti. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve başkan yardımcılarının da yer aldığı kutlamalarda futbol turnuvasında kazanan takımlar ödüllerini aldı.

 

Marşlar çalındı, zafer şarkıları söylendi

 

Mamak Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramını coşkuyla kutladı. Mamak Şehir Stadı’nda gerçekleşen etkinliklerde Mamak Belediye Bandosu ve Nevra Güçlü sevilen marşlarımızı ve şarkılarımı söylerken, tribünleri dolduran vatandaşlar Türk bayraklarını sallayarak ve marşlara eşlik ederek bu anlamlı günün coşkusunu hep birlikte yaşadı. Seğmenlerin oyunlarıyla 

 

Kazanan takımlara ödüllerini başkan ve yardımcıları verdi

 

11 takımın mücadele ettiği Mamak Futbol Turnuvası’nda kazanan takımlara ödülleri 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Mamak Şehir Stadı’nda düzenlenen etkinliklerle verildi. Bu anlamlı günde ilk 4’e giren takımlara madalyalarını Mamak Belediyesi Belediye Meclis Üyesi Veysel Karani Tunç ve Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boran tarafından verildi. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin 2010 ve 2013-2014-2015 yaş gruplarında mücadele ederek zafere ulaşan Abidinpaşa Spor Kulübü sporcularına madalyalarını ve kupayı verirken, Mamak’ın ilk kadın başkan yardımcısı olan Sibel Emre ise Metropolspor kızlar takımlarının ödüllerini vererek sevinçlerine ortak oldu.

 

Meşaleli zafer yürüyüşü 

 

Türközü Şehir Stadı’ndaki kutlamaların ardından Tekmezar Hacı Bektaş-ı Veli Parkı’na giden Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve yardımcıları, meşaleli zafer yürüyüşüne katıldı. 30 Ağustos Zafer Bayramının ruhunu ve coşkusunu vatandaşlarla birlikte yaşayan Şahin, ellerinde meşaleler ve dev Türk bayraklarıyla Tuzluçayır meydanına kadar gerçekleştirdikleri yürüyüşle kutlamaları tamamladı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor