Mamak’ta Kariyer Günü Etkinliği

Mamak Belediyesi, iş arayan vatandaşlar için düzenlediği kariyer günü etkinlikleriyle iş bulma sürecine katkı sağlıyor.

Ankara 20.10.2024 11:44:00 0
Mamak’ta Kariyer Günü Etkinliği

 

Mamak Belediyesi, iş arayan vatandaşlar için düzenlediği kariyer günü etkinlikleriyle iş bulma sürecine katkı sağlıyor. Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Mamak İstihdam Merkezinin, Trendyol Rasyonel İnsan Kaynakları ile işbirliği yaparak gerçekleştirdiği kariyer günü etkinliğine 54 vatandaş katıldı.

 

Toplu ve bireysel görüşmeler yapıldı

 

Mamak Belediyesi doğru kişiyi doğru iş ile buluşturmaya devam ediyor. Mamak Belediyesi İstihdam Merkezi ve Trendyol Rasyonel İnsan Kaynakları arasında yapılan işbirliği ile bir kariyer günü etkinliği düzenlendi. Adaylarla yapılan toplugörüşmelerin ardından her aday bire bir mülakata alındı. Bu süreçte, katılımcıların yetenekleri ve pozisyonlara uygunlukları detaylı bir şekilde değerlendirildi. Mülakatlar, Adayların iletişim becerilerini, problem çözme yeteneklerini ve takım çalışmasına yatkınlıklarını ölçmek amacıyla hazırlandı.

 

 

30 Kişi iş başı yapacak

 

Özgeçmiş formlarını dolduran ve mülakata alınan adaylar arasından işe alıma uygun görülen 30 kişi, Trendyol'un genel merkez ofislerine davet edilerek işe alım süreçleri başlatıldı. Mamak Belediyesi iş arayan vatandaşları ve işverenleri buluşturmaya devam edecek. 

 

İş arayanlar, başvurularını Mamak Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Mamak İstihdam Merkezi’ni ziyaret ederek yapabilirler. Kariyer günlerine katılmak isteyenler ise Mamak Belediyesi web sitesi ve sosyal medya üzerinden yayımlanan Kariyer Günlerini takip ederek başvuruda bulunabilirler. Başvuru için https://istihdam.mamak.bel.tr/ internet adresini ziyaret ederek kayıt oluşturabilirsiniz.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Anahtar Kelimeler: Mamak’ Kariyer Etkinliği
18.3° / 10°
  • BIST 100

    8793,61%-2,32
  • DOLAR

    33,99% 0,32
  • EURO

    37,16% 0,45
  • GRAM ALTIN

    2994,16% 1,36
  • Ç. ALTIN

    4960,24% 1,10