Mamak’ta Uluslararası Yaz Festivali Başlıyor

Uluslararası Yaz Festivali Mamak’ta başlıyor. Dans gösterilerinden çocuk eğlencelerine, konserlerden seğmen gösterilerine kadar yüzlerce etkinlik on gün boyunca Mamaklılarla buluşacak.

Ankara 31.05.2024 17:05:00 0
Mamak’ta Uluslararası Yaz Festivali Başlıyor

Uluslararası Yaz Festivali Mamak’ta başlıyor.  Dans gösterilerinden çocuk eğlencelerine, konserlerden seğmen gösterilerine kadar yüzlerce etkinlik on gün boyunca Mamaklılarla buluşacak.

 

Hem büyükler hem çocuklar doyasıya eğlenecek

Sosyal Farkındalık Federasyonu tarafından Mamak’ta düzenlenecek Uluslararası Yaz Festivali, 1 Haziran Cumartesi günü başlıyor. Mamak Belediyesi’nin ev sahipliğinde Mutlu-Ege 100. Yıl Cumhuriyet Millet Bahçesi’nde düzenlenecek festival, her gün mahalli sanatçıların vereceği konserle şenlenecek. Festivalde ayrıca mehter gösterileri, seğmen gösterileri, bacıerenler, dans gösterileri yer alırken, çocuklar için oluşturulan alanlarda kurulacak çocuk oyun grupları ile çocuklar da eğlenceli vakit geçirecek. Yine festival kapsamında kadın girişimciler, dernekler ve vakıfların oluşturduğu 60’ın üzerinde stantta hem doğal ürünler satışa sunulacak hem de kadınların el emeği göz nuru eserleri görücüye çıkacak.

 

Başkan Şahin’e Teşekkür

Festivale vermiş olduğu desteklerden dolayı Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’e teşekkür eden Sosyal Farkındalık Federasyonu Başkanı Musa Polat, “ Engelli bireylerimize farkındalık oluşturmak adına mavi kapak projesi başta olmak üzere birçok organizasyonda yer aldık. Uluslararası Yaz Festivali ile de Mamak’tan başlamak üzere, Ankara’nın diğer ilçelerini de kapsayan bir etkinlik dizisi düzenlemeyi planladık. STK’larımızın bilgi, birikim ve deneyimlerini vatandaşlarımızın beğenisine sunmak adına, misafirlerimize unutulmaz bir festival deneyimi yaşatmayı planlıyoruz. Engelsiz Belediyecilik çalışmaları ile de engelsiz kent imajını artırmaya yönelik çalışmalara başkanımızın göstermiş olduğu duyarlılık ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederim” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


39.1° / 25.3°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,64% -0,45
  • EURO

    34,97% -0,74
  • GRAM ALTIN

    2422,86% -0,90
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,00