Manavgatlı Kadın Girişimcilere ödül

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Antalya İl Kadın Girişimciler Kurulu, olağan toplantısını Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Hizmet Binasında, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş'ın da katılımı ile gerçekleştirdi.

Gündem 28.10.2013 20:11:39 0
Manavgatlı Kadın Girişimcilere ödül

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Antalya İl Kadın Girişimciler Kurulu, olağan toplantısını Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Hizmet Binasında, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş’ın da katılımı ile gerçekleştirdi.

 

Kadınların iş dünyasındaki yerinin ve öneminin de değerlendi toplantıda, Kadın Girişimciler Kurulu’nun çalışmaları değerlendirildi.

 

Manavgatlı Kadın Girişimcilere ödül

 

                "2013 Yılı Antalya`nın Kadın Girişimcileri Yarışması"nda ödül alan Manavgatlı Kadın Girişimciler de Toplantıda yer aldılar. MATSO, yarışmada dereceye Giren Kadın Girişimcilere teşekkür plaketi verdi. "2013 Yılı Antalya`nın Kadın Girişimcileri Yarışması"na Manavgat`tan katılarak "İğne oyasından yapılmış portakal ağacı" projesi ile "Evde Üretim Yapan Kadın Girişimciler" kategorisinde; üçüncülüğe layık görülen Şebnem Yüksel, "Tavuskuşu desenli kumaş rölyef tablo projesi" ile "Evde Üretim Yapan Kadın Girişimciler" kategorisinde mansiyon kazanan Nilüfer Göllü ve "İşyeri Açarak Üretim ve Ticaret Yapanlar" kategorisinde mansiyon kazanan Şükran Demir Misket’e yarışmadaki başarıları ve Manavgat’ın tanıtımına yaptıkları katkılar nedeniyle teşekkür plaketine layık görüldü.

 

Kadınlarımızı destekliyoruz

 

                Türk Kadının gücüne ve zekasına inandıklarını kaydeden Boztaş, “Kadınlarımızın bilgisi, birikimi, becerisi ve zekası takdir edilecek derecede güçlüdür. Yeter ki kadınlarımıza fırsat verilsin. Oda olarak kadınlarımızın iş dünyasında yer almasına sonsuz destek veriyoruz. Ekonominin içerisinde de kadınlarımızı üretim güçleriyle, düşünceleriyle, ortaya koydukları çalışmalarla görmek istiyoruz. TOBB, kadınlarımızı iş dünyasına kazandırmak için büyük çaba göstermektedir. Biz de bu çabalara destek veriyoruz. Kadınlarımızın da daha yüksek seviyedeki katılımı ile ekonomik çarkları daha hızlı dönecektir “ dedi.

 

AHA Manavgat Hakan Tankaya


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04