MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PESONEL ALIM İLANI YAYINLADI

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel statüsünde istihdam edilmek üzere sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacak.

Kamu Personeli Alım İlanları 15.03.2023 11:39:00 0
MANİSA CELAL BAYAR ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PESONEL ALIM İLANI YAYINLADI

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel statüsünde istihdam edilmek üzere sözleşmeli sağlık personeli alımı yapacak.

 

MCBÜ 4B  Sözleşmeli Personel Alım İlanı 2023

Sözleşmeli İş Talep Başvuru Formu

Üniversitemize, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında sözleşmeli personel statüsünde istihdam edilmek ve müracaatları 15.03.2023 – 24.03.2023 (mesai saatleri içerisinde) tarihleri arasında sadece şahsen başvuru şeklinde alınmak üzere, ekte yer alan ilan metninde; başvuracak adaylarda aranan genel ve özel şartlar, nitelik kodları, unvanları, kadro sayıları, aranılan nitelikleri ve çalışacağı birim gösterilen şekilde “Sözleşmeli Personel” alınacaktır.

Şahsen Başvuru Adresi :Manisa Celal Bayar Üniversite Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı/Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Yerleşkesi 45140 Yunusemre/MANİSA                                                                  

Başvuru Tarihleri : 15.03.2023 – 24.03.2023 (mesai saatleri içerisinde)

Başvuru Şekli : Başvurular sadece şahsen başvuru şeklinde alınacaktır.

İstihdam Edilecek Kadrolar

Sözleşmeli Destek Personeli (33 adet)

Sözleşmeli Koruma ve Güvenlik Görevlisi (50 adet)

Sözleşmeli Büro Personeli (6 adet)

Sözleşmeli Hemşire (28 adet)

Sözleşmeli Fizyoterapist (2 adet)

Sözleşmeli Diyetisyen (1 adet)

Sözleşmeli Laborant (4 adet)

Sözleşmeli Röntgen Teknisyeni (3 adet)

Sözleşmeli Eczacı (1 adet)

Sözleşmeli Sağlık Teknikeri (11 adet)

Sözleşmeli Diğer Sağlık Personeli (2 adet)

Sözleşmeli Tekniker (2 adet)

Sözleşmeli Diğer Teknik Hizmet Personeli (1 adet)

Adaylarda Aranan Yaş Şartı : Tüm unvanlara başvuracak adayların ilan tarihinin son günü itibariyle 35 (otuz beş) yaşını doldurmamış (36 yaşından gün almamış) almamış olmaları gerekmektedir. (24.03.1988 tarihi ve sonrasında doğanlar müracaat edebilecektir.)

Adaylarda Aranan KPSS Şartı : Eczacı pozisyonu hariç tüm unvanlara başvuracak adayların 2022 yılı KPSS sınavına girmiş ve ilgili puan türünden en az 60 (altmış) puan almış olmaları gerekmektedir.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Kadrosuna Başvuracak Adaylar:

Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna müracaat edecek adayların, son başvuru tarihi itibariyle en az 1 (bir) yıl geçerlilik süresi olan Özel Güvenlik Görevlisi Kimlik Kartına sahip olmaları gerekmektedir. Ayrıca, Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuracak adaylarda aranan özel şartlarda istenen boy ve kilo şartını sağlayan boy/kilo gösterir rapor, Aile Hekimliklerinden ya da Tek Hekimden alınabilecektir.

 

Aranan Niteliklerde Sertifika/Eğitim Belgesi İstenen Pozisyona Başvuracak Adaylar:

 

Başvurulan nitelik kodunun aranan nitelikler kısmında sertifika/eğitim belgesi istenmişse, ilan yayın tarihinden sonra alınan sertifika ve eğitim belgeleri geçerli sayılmayacaktır.

Sonuçların Açıklanması : Başvuruların sona ermesinden itibaren 15 (on beş) iş günü içerisinde www.mcbu.edu.tr web adresinde ilan edilecektir. 

NOT: Müracaatta bulunacak adayların başvuruya gelmeden, Sözleşmeli İş Talep Başvuru Formunu indirip, eksiksiz olarak doldurmaları, ilgili bölümleri imzalayıp ilgili alana fotoğraf eklemeleri ve başvurulan nitelik kodu için istenen belgeleri de gelmeden hazırlayarak başvuru sırasında bu şekilde teslim etmeleri gerekmektedir.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MANİSA 


 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19