MANSUR YAVAŞ, ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLĞI İÇİN CHP'YE BAŞVURDU

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimlerde yeniden aday olmak için CHP Ankara İl Başkanlığına başvuru yaptı.

Ankara 2.12.2023 17:32:00 0
MANSUR YAVAŞ, ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI  ADAYLĞI İÇİN CHP

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yerel seçimlerde yeniden aday olmak için CHP Ankara İl Başkanlığına başvuru yaptı.

 

Başvuru sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yavaş, “Biz Ankara Büyükşehir Belediyesinin adil bir şekilde kaynakları boşa götürmeden, dürüst bir şekilde yönetileceğini bütün dünyaya göstermek istedik ve çok şükür bunu başardık aynı yolda devam edeceğiz. Ankara’yı bize emanet edilen şekilde dünya başkentleriyle yarışır bir Ankara yapmaya devam edeceğiz. Herkese çok teşekkür ediyorum ve kendimi de Ankara halkına emanet ediyorum” dedi.

           

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 2024 yılının Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde yeniden aday olmak için başvuruda bulundu.

Yavaş, başvuru için geldiği CHP Ankara İl Başkanlığında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

 

YAVAŞ: “KENDİMİ ANKARA HALKINA EMANET EDİYORUM”

Yavaş, adaylık başvurusunu tamamladıktan sonra, “Herkese çok teşekkür ediyorum ve kendimi de Ankara halkına emanet ediyorum” dedi. 

“Türkiye’mizin gururu başkentimizi gerçek hüviyetine kavuşturmak için çalışıyoruz” diyen Yavaş, şöyle konuştu:

“Seçimden önce verdiğimiz söz Ankara halkına israf etmeden şeffaf, katılımcı bir yönetim getireceğimizi, bir zihniyet değişikliği yapacağımızı ve tarafız bir şekilde Ankara halkına hizmet etmenin sözünü vermiştik. ‘Proje nedir?’ diye soranlara en büyük projemiz aç ve açıkta kimseyi bırakmamak ve Ankara’dan kazandığımızı yine Ankara halkı için harcamak diye söz vermiştik. Yakında, seçimden önce sunduğumuz 100 projeden kaçını gerçekleştirdik bunun sunumunu yapacağımız. Büyük bir toplantı yapıp, Ankara halkına söz verdiğimiz gibi hesap vereceğiz. Belediye başkanlığı süremizce Türkiye’ye örnek olacak daha önce uygulanmamış birçok uygulama var bunları da basınla ve kamuoyuyla paylaşacağız. Biz Ankara Büyükşehir Belediyesinin adil bir şekilde kaynakları boşa götürmeden dürüst bir şekilde yönetileceğini bütün dünyaya göstermek istedik ve çok şükür bunu başardık ve aynı yolda devam edeceğiz.”

 

YAVAŞ: “HALKA ÖNCELİK VEREN YÖNETİMİMİZ AYNI ŞEKİLDE DEVAM EDECEK”

“En büyük amacımız Ankara halkının yaşadığı yerde mutlu olan betona değil yeşile, güneşe, halka öncelik veren yönetimimiz aynı şekilde devam edecek” diyen Yavaş, “Amacımız şu; belediye meclisinde gördüğümüz olayları görmek istemiyoruz. Demokrasiye aykırı şekilde yönetimimiz olmayacak. Ankara’da belediye meclisinde çoğunluğu sağlamak suretiyle… Hiçbir zaman şikâyet etmedik hizmet etmekten de geri kalmadık. Ankara’yı bize emanet edilen şekilde dünya başkentleriyle yarışır bir Ankara yapmaya devam edeceğiz ve İnşallah başaracağız” dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19