MARDÍN CUMHURIYET BAŞ SAVCISI MEHMET ÖZEL`DEN MGC`YE VEDA ZÍYARET ETTÍ

HSYK tarafından Mardin den Sakarya Cumhuriyet baş savcılığına atanan, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel merkezi Mardin Kızıltepe de bulunan Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğanı Kızıltepe de bulunan irtibat bürosunda ziyaret edere

Mardin 9.02.2017 20:06:15 0
MARDÍN CUMHURIYET BAŞ SAVCISI MEHMET ÖZEL`DEN  MGC`YE VEDA ZÍYARET ETTÍ

HSYK tarafından Mardin den Sakarya Cumhuriyet baş savcılığına atanan, Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel merkezi Mardin Kızıltepe de bulunan Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğanı Kızıltepe de bulunan irtibat bürosunda ziyaret ederek veda etti.

 

HSYK tarafından yayınlanan son Kararnamae ile   Sakarya Cumhuriyet baş savcılığı görevine atanan Mardin Cumhuriyet Başsavcısı  Mahmet  Özel merkezi Mardin Kızıltepe de bulunan Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemil Aydoğanı Kızıltepe de bulunan irtibat bürosunda ziyaret etti.

 

Baş Savcı Özelin ziyaretlerinden dolayı kurumsal olarak kendilerine teşekür eden MGC Başkanı Aydoğan Mardin adil ve değerli bir hukuk yargıcını kaybetmiştir açıklamasında bulundu. Aydoğan Baş Savcı Özel'e yeni görevinde başarı dileklerini sundu. Başsavcı Özer'de Mezopotamya Gazeteciler Cemiyeti' ni tarihi merkez binasında ziyaret etmek istediğini, ancak zaman darlığı nedeniyle irtibat bürosunu ziyaret etmek zorunda kaldığını belirtti.Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel ayrıca gazeteciliğin yanında Toplumsal hizmetlerinden dolayı MGC Başkanı Cemil Aydoğana teşekkür etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/KIZILTEPE


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88