MARDİN AK PARTİ`DE COŞKULU BAYRAMLAŞMA

Ak Parti Mardin İl Başkanlığınca Ramazan Bayramı dolayısıyla Yay Grand Hotel`de bayramlaşma programı düzenlendi.

Mardin 17.06.2018 19:20:27 0
MARDİN AK PARTİ`DE  COŞKULU BAYRAMLAŞMA


Ak Parti Mardin İl Başkanlığınca Ramazan Bayramı dolayısıyla Yay Grand Hotel'de  bayramlaşma programı düzenlendi.

 

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Ak Parti İl Başkanlığı tarafından Mardin Yay Grand Hotel'de gerçekleştirilen Bayramlaşma töreninde  Vatandaşların bayramını kutlayan    Ak Parti Mardin il Başkanı Nihat Eri  , ikinci bayramı 24 Haziran akşamı yaşayacaklarını söyledi.

 

24 Haziran'da yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçiminin asrın seçimi olacağını ifade eden Ak Parti Mardin İl Başkanı Nihat Eri,, "24 Haziran akşamı sandıktan çıkacak netice, sadece bu ülkenin değil, bu coğrafyanın hatta insanlığın önümüzdeki 100 yıllık kaderini tayin edecek bir sonuç olacak. Bu seçimin ne şakası ne de telafisi var." dedi.

 

Ak Parti  Mardin İl Başkanı Nihat eri,Ak Parti Mardin Milletvekili Adayları Şehmus Dinçel,Cengiz Demirkaya,Veysi Şahin,Ahmet Munip Yıldızoğlu,İbrahim Kösen  ve Ahmet Kaya,Artuklu ilçe Başkanı Murat Bayar ve Ak Parti ilçe Başkanları,İl Yönetimi,İl Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri ,İl ve İlçe Kadın Kolları STK yöneticileri ve Ak Partili vatandaşların yoğun  katılımı ile gerçekleşen Bayramlaşma törenine ilgi yoğun oldu.

 

Bayramlaşma törenine katılanların  yoğun ilgisi ile karşılaşan   Ak Parti Mardin Milletvekili adayı İbrahim Kösen, 24 Haziran'da bir bayram daha yaşayarak güzel başlangıçlara devam edileceğini belirtti.

 

24 Haziran'ın tarihi bir gün olduğunu vurgulayan Ak Parti Mardin Milletvekili adayı İbrahim Kösen; "HDP, CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi hepsi birlikte güç birliği oluşturmuş, sürekli Recep Tayyip Erdoğan'la uğraşıyorlar. Tek hedefleri liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'la uğraşıp onu iktidardan uzaklaştırmak. Tek hedefleri bu. Başka hedefleri, başka gündemleri başka projeleri yok. Ama bilmedikleri bir şey var. Bu millet her zaman liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a sahip çıktı. 24 Haziran'da da çıkacak. Vakit yatırımlara devam etme, kendi otomobilini üretme, kendi insansız hava aracını, uçak gemisini yapma vakti.Vakit Mardin Vakti" ifadelerini kullandı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04