MARDİN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI KÖSEN`DEN ``BABALAR GÜNÜ``MESAJI

Ak Parti 27.dönem Mardin Milletvekili adayı İbrahim Kösen ?Babalar Günü? dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

10.06.2018 10:45:26 0
MARDİN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAYI KÖSEN`DEN ``BABALAR GÜNÜ``MESAJI

Ak Parti 27.dönem Mardin Milletvekili adayı İbrahim Kösen  ‘Babalar Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Genç Mlletvekili Adayı İbrahim Kösen  mesajında, aile kurumunun toplumun ve milletlerin sosyo kültürel gelişiminde önemli bir yapıya ve işleve sahip olduğunu belirtti.


 
Bu kutsal kurumun temel direği olan babaların, koruyucu ve kollayıcı bir rol üstlenerek evlatlarına, zorluklarla mücadeleyi ve topluma yararlı bireyler olmayı öğrettiğini vurgulayan Kösen , mesajında şunları kaydetti:

 


’’Elbette annelerimizle birlikte karşılıksız sevginin ne demek olduğunu, bizlere kanıtlamış olan, varlıklarıyla güç veren, şefkat ve sevgisini esirgemeyen babalarımız, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve başarılı olmalarını sağlayabilmek için yaşamları boyunca önemli çaba ve gayretler harcamaktadır. Hayatımızın her anında bizim hep yanımızda olup bize güç kaynağı olan, sabır ve şefkatle bize hep rehber olan, güzel sözleri ve nasihatleri ile ışık saçan, ailemizin çınarı, maddi-manevi bütün imkanlarını ailesi için seferber eden, tecrübeleriyle her zaman yol gösterici olan babalarımızdır. Ailenin birlikteliği, güvencesi, sağlıklı bir toplum yapısının oluşturulmasına katkı sağlayan babalarımız hayatımızın her döneminde en değerli varlıklarımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle ailesi için her türlü fedakarlığı üstlenen, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğundan üstün gören tüm babalarımızın Babalar Günü'nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum.’’dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88