Mardin Artuklu Üniversitesinden Oryantasyon Etkinliği

Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilerek 2019-2020 akademik yılında Mardin Artuklu Üniversitesi`ni tercih eden öğrencilerimize yönelik hazırlanan ?Akademik Yılı Oryantasyon ve Tanışma Programı? büyük

Mardin 27.09.2019 11:33:07 0
Mardin Artuklu Üniversitesinden Oryantasyon Etkinliği

Mardin Artuklu Üniversitesi  Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından organize edilerek 2019-2020 akademik yılında Mardin Artuklu Üniversitesi'ni tercih eden öğrencilerimize yönelik hazırlanan “Akademik Yılı Oryantasyon ve Tanışma Programı” büyük bir ilgi gördü.

 

Mardin Artuklu Üniversitesinin farklı akademik programlarına kayıt yaptıran 2000’in üzerinde öğrencinin katıldığı 'Oryantasyon ve Tanışma Programı' Mardin Artuklu Üniversitesi Konferans Salonunda düzenlendi.

 

Öğrencilerin coşkulu alkışları arasında açılış konuşmasını yapan Mardin Artuklu Ünivesitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar;
“Kadim medeniyetlere ait köklerin bulunduğu Mardin şehri, tarihin derinliklerinden gelen farklılıkları kültürel yaşamına, çarşısına, evlerine, yollarına ve şehrin her noktasına ilmek ilmek işlemiş benzersiz bir şehirdir. Siz değerli öğrencilerimizin de bu şehirde bulunmaktan ve Artuklu Üniversitesinde öğrenim görmekten büyük keyif alacağına inanıyorum.” dedi.

 

Mardin Artuklu Üniversitesi olarak, akademik ve yapısal alanda büyük ilerlemelerin kaydedileceği yeni bir döneme girildiğini belirten Özcoşar, Üniversitenin başarılarının devamını öğrencilerin gelecekteki başarıları ile pekiştireceklerini vurguladı.  
Mardin Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Meridin Müzik Topluluğunun verdiği konser ile devam eden etkinlikte, öğrencilere aşure, çay ve kahve ikram edildi. 

 

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ve iki gün süren oryantasyon etkinliği, Mardin’in önemli tarihi mekanlarına düzenlenen gezi programı ile son buldu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00