MARDİN ASP BİR AİLEYE DAHA YARDIM ELİ UZATIYOR

?Mardinli 3 Kardeşin Hastalığına teşhis Konulamıyor? başlıklı basında yer habere ilişkin Mardin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hüsnü Bengin EFETÜRK?ün talimatıyla Mardin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü acil müdahale ekibi aileyi ziy

Mardin 13.10.2016 20:07:51 0
MARDİN ASP  BİR AİLEYE DAHA YARDIM ELİ UZATIYOR

  ‘Mardinli 3 Kardeşin Hastalığına teşhis Konulamıyor’ başlıklı basında yer   habere ilişkin   Mardin Aile ve Sosyal Politikalar  İl Müdürü Hüsnü Bengin EFETÜRK’ün  talimatıyla Mardin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü acil müdahale ekibi  aileyi ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

 

Basında yer alan ‘Mardinli 3 Kardeşin Hastalığına teşhis Konulamıyor’ başlıklı habere ilişkin   Mardin Aile ve Sosyal Politikalar  İl Müdürü Hüsnü Bengin EFETÜRK’ün  talimatıyla Mardin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü acil müdahale ekibi   söz konusu aileyi ziyaret edip sorunlarını dinledi. Mardin Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nce görevlendirilen iki meslek elemanı tarafından ailenin ikamet adresinde sosyal inceleme yapılarak ailenin durumu değerlendirildi.

 

Anne Ayşe SERİNKEN; üç çocuğunda da karaciğer büyümesi olduğu, kemik yaşı geriliği olduğu hastalılarına Mardin’de teşhis konulamadığını kendilerinin Diyarbakır’a sevk edildiğini,eşinin de düzenli bir işi ve geliri olmaması sebebi ile gidemediklerini belirtmiştir.Mardin Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından    görevlendirilen meslek elemanlarınca aile ile detaylı bir görüşme yapılmış, durumlarının değerlendirileceği bildirilmiştir. Söz konusu aile  yapılan ziyaretten   memnuniyetini dile getirerek Mardin Aile ve Sosyal Politikalr   İl Müdürü Hüsnü Bengin EFETÜRK’e  teşekkürlerini iletti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEMET GAÖKBALIK


19.2° / 10.6°
  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07