MARDİN BB BÜNYESİNDE ``GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ``KURULDU

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde Şehit ve Gazi Yakınları Şube Müdürlüğü kuruldu.

Mardin 13.06.2018 05:46:10 0
MARDİN BB BÜNYESİNDE  ``GAZİ VE ŞEHİT YAKINLARI ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ``KURULDU

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde Şehit ve Gazi Yakınları Şube Müdürlüğü kuruldu. Müdürlüğe bağlı ekipler, şehit ve gazi yakınlarını ziyaret ederek ihtiyaçlarını tespit edip destek oluyor.

 

Şuana kadar tespit edilen yaklaşık bin aile, sürekli ziyaret edilip, Vali/Büyükşehir Belediyesi Başkan V. Mustafa Yaman’ın selamlarını iletiyor ve yanlarında götürdükleri, Kur’an-ı Kerim, Türk Bayrağını hediye ediyorlar.

 

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Mardin Büyükşehir Belediyesinde ilk defa Şehit ve Gazi Yakınları Şube Müdürlüğümüzü kurduk. Ve yakınlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmıyoruz.” dedi.

 

 

 

Gazi ve şehit yakınlarının çok mutlu olduğunu belirten Yaman, “Büyükşehir Belediyesi olarak tespit ettiğimiz bine yakın şehit ve gazi yakını ailemiz var. Kurmuş olduğumuz Şehit ve Gazi Şube Müdürlüğü ile ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Diğer kurumlardan istekleri, çocukları ile ilgili konular, nakilleri, temizlikleri ve yardım paketleri ile ilgili çalışmaları yürütüyoruz” diye konuştu.

 

Yaman, şöyle devam etti: “Sürekli belli aralıklarla bu ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Bazen bende bu ziyaretlere katılıyorum. Ama bizim şube müdürlüğümüz hiç aksatmadan bu ziyaretleri yapıyor. Ziyaretlerimize aileler çok şaşırıyor ve mutlu oluyorlar. İhtiyaçlarını tespit ediyor. Çok kısa süre içerisinde yardımcı oluyoruz. Bundan sonra bütün şehit ailelerimize daha güzel imkânlar sunacağız. Daha güzel şeyler olacak. Bu bayrak ve vatan için canlarını feda eden şehit ve gazi yakınlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız.”

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10535,87%2,09
  • DOLAR

    32,28% 0,02
  • EURO

    35,02% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2473,55% 0,31
  • Ç. ALTIN

    3962,61% 0,35