MARDİN BB`Sİ GENEL SEKRETERİ İLHAN`DAN DESTEK ZİYARETLERİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Baran İlhan, kayyım atanması sonrasında nöbet eylemi başlatan Mazıdağı ve Derik ilçe belediye personelleri ile Milli Eğitim Bakanlığı kararı sonrası açığa alınan Eğitim Sen üyelerini, Kurban Bayramı vesilesiyle

Mardin 15.09.2016 22:52:34 0
MARDİN BB`Sİ GENEL SEKRETERİ İLHAN`DAN DESTEK ZİYARETLERİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Baran İlhan, kayyım atanması sonrasında nöbet eylemi başlatan Mazıdağı ve Derik ilçe belediye personelleri ile Milli Eğitim Bakanlığı kararı sonrası açığa alınan Eğitim Sen üyelerini, Kurban Bayramı vesilesiyle ziyaret ederek Bayramlarını kutlayarak,destek verdi.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Baran İlhan, 11 Eylül 2016 tarihinde kayyım ataması sonrasında nöbet eylemi başlatan Mazıdağı ve Derik ilçe belediye personelleri ile Milli Eğitim Bakanlığı kararı ile açığa alınan Eğitim Sen üyelerini, Kurban Bayramı vesilesiyle ziyaret etti. Yapılan ziyarette Genel Sekreter İlhan’a, MARSU Genel Müdür Yardımcısı Ömer Altun ve Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları eşlik etti.

 

Ziyaretin ilkini Mazıdağı ilçesine yapan İlhan ve beraberindekiler, Mazıdağı Belediyesi önünde nöbet eylemi başlatan Mazıdağı Belediyesi Eş Başkanları Necla Yıldırım, Ali Özkan ve belediye personelleri ile bir araya geldi. Nöbet eyleminde bulunanların Kurban Bayramlarını kutlayan İlhan ve beraberindekiler, yapılan nöbet eylemine de destek verdiklerini ve bundan sonraki çalışmalarında ilçe eş başkanları ile diyalog içinde olacaklarını belirttiler.

 

İlhan ve beraberindekiler ardından Mazıdağı MARSU İlçe Müdürlüğü’nde bulunan personelleri de ziyaret ettikten sonra Derik İlçesine geçerek kayyım atanması sonrasında nöbet eylemi başlatan Derik Belediye Eş Başkan vekilleri ve personelleri ile Milli Eğitim Bakanlığı kararı sonrası açığa alınan Eğitim Sen Derik Temsilciliği üyelerini ve Derik MARSU İlçe Müdürlüğü personellerini ziyaret etti.

 

Derik’te ki ziyaretin ardından İlhan ve beraberindekiler Kızıltepe İlçesine gelerek burada Milli Eğitim Bakanlığı kararı ile açığa alınan Eğitim Sen Kızıltepe Temsilciliği üyelerinin başlatmış oldukları oturma eylemini ziyaret  etti. Eylemdekilerin Kurban Bayramı’nı kutlayan İlhan ve beraberindekiler, yapılan eylemde eğitimcilere destek verdiklerini aktardılar.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00