MARDİN BB`SİNDEN İLAHİ DİNLETİSİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerini sürdürüyor. 1 yıl içinde şehre birçok etkinliği hediye eden Büyükşehir Belediye, yerel sanat potansiyelinin de ortaya çıkması için çalışmalar yapıyor. Bu bağlamda bir etkinlik daha gerçekleştiril

Mardin 16.02.2018 14:35:51 0
MARDİN BB`SİNDEN İLAHİ DİNLETİSİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi kültür ve sanat etkinliklerini sürdürüyor. 1 yıl içinde şehre birçok etkinliği hediye eden Büyükşehir Belediye, yerel sanat potansiyelinin de ortaya çıkması için çalışmalar yapıyor. Bu bağlamda bir etkinlik daha gerçekleştirildi. Sevilen sanatçı Aykut Kuşkaya Atatürk Kültür Merkezi’nde bir konser verdi. Konsere Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman’ın yanı sıra kurum müdürleri, daire başkanları ve vatandaşlar katıldı.

 

 

 

Konserin ardından bir açıklama yapan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman “Amacımız ilimizde kültür ve sanatı en iyi şekilde yaşatmaktır” dedi. Bu nedenle durmaksızın programlar düzenlediklerini dile getiren Yaman, “İlimizin sanatın ve sanatçının dostu programlara devam ediyoruz. Şehrimizde her kesimden herkesi mutlu edecek farklılıklarda etkinlikler düzenliyoruz. Yaptığımız çalışmalar hemşehrilerimizin de takdirini kazanmaktadır. Bugün bir güzel programı hemşehrilerimize armağan ettik. Sanatçı Aykut Kuşkaya unutulmaz bir geceyi bizlere yaşattı” ifadesini kullandı.

 

 

Yaman sözlerini şöyle sürdürdü: “Programımıza vatandaşlarımız yoğun bir ilgi gösterdiler. Aykut Kuşkaya yaptığı güzel şarkıların yanı sıra duruşunu her zaman korumuş ve örnek olmuş bir sanatçıdır. Biz bu nedenle kendilerini ağırlamaktan dolayı çok mutlu olduk. Bundan sonra da vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz. Yerel değerlerimizi de ortaya çıkararak Mardin’i sanatta en güzel noktalara getireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Sanatçı Aykut Kuşkaya ise Mardin’de olmaktan mutlu olduğunu anlatırken, Mardin’in güzelliklerini ve misafirperverliğini görmekten dolayı mutlu olduğunu kaydetti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22