MARDİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI DİKA GENEL SEKRETERİ ALTINDAĞ`I ZİYARET ETTİ.

Mardin?in Ak Parti Belediye Başkan Adayları, Ajansında gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Ajans Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ tarafından, Mardin?in il ve ilçeleriyle ilgili proje önerileri içeren bir sunum gerçekleştiril

Mardin 8.02.2019 21:31:30 0
MARDİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI DİKA GENEL SEKRETERİ  ALTINDAĞ`I ZİYARET ETTİ.

Mardin’in Ak Parti Belediye Başkan Adayları, Ajansında gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda Ajans Genel Sekreteri  Yılmaz Altındağ tarafından, Mardin’in il ve ilçeleriyle ilgili proje önerileri içeren bir sunum gerçekleştirildi.

 


DİKA Ajansının ev sahipliğinde yapılan kahvaltılı toplantıda, Ak Parti’nin Mardin merkez ve ilçelerinin sekiz belediye başkan adayı, il ve ilçe parti başkanlarıyla birlikte gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldiler. Toplantıya, Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman, Artuklu Belediyesi Başkan Adayı Abdulkadir Tutaşı, Midyat Belediyesi Başkan Adayı Veysi Şahin, Kızıltepe Belediyesi Başkan Adayı Şükrü Cevheroğlu, Nusaybin Belediyesi Başkan Adayı Mehmet Hadi Hamidi, Ömerli Belediyesi Başkan Adayı Hüsamettin Altındağ, Savur Belediyesi Başkan Adayı Oğuzhan Sönmez Kaya ve Derik Belediyesi Başkan Adayı Şeyhmus Necimoğlu katıldı.



Toplantıda Ajans Genel Sekreteri  Yılmaz Altındağ, Mardin’in büyükşehir, merkez ve dokuz ilçesi olmak üzere toplam on bir belediyesi ile ilgili proje önerileri içeren geniş kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Ak Parti belediye başkan adayları ile il ve ilçe parti başkanlarına yapılan sunumda, Genel Sekreterimiz, Ajansımızın kalkınma odaklı icra etmiş olduğu görevde, faaliyet gösterdiği dört ili kapsayan Bölge’de elde ettiği tecrübeler ışığında Mardin’e yapılmasında büyük yararlar öngörülen projeleri anlattı. DİKA olarak kendilerine sunulan projelere teknik ve mali anlamda hibe desteği veren bir kuruluşun bu projeleri bizzat kendisinin yapamayacağını; fakat belediyelerin bu projeleri hayata geçirirken Ajansımız tarafından desteklenebileceğini söyledi.



Toplantının sonunda DİKA Genel Sekreteri Yılmaz Altındağ, misafirlerine davetlerine icabet ettikleri için teşekkür ederek, seçim sürecinde kendilerine başarılar diledi

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


25° / 13.5°
  • BIST 100

    10160,42%-0,13
  • DOLAR

    32,24% -0,06
  • EURO

    35,03% 0,16
  • GRAM ALTIN

    2460,54% 0,60
  • Ç. ALTIN

    3945,17% 0,82