Mardin Bilgi Kültür ve Tanıtım Merkezi?ne 4 Ayda 11 bin Ziyaretçi

Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, şehre gelen ziyaretçileri en iyi şekilde ağırlamak ve Mardin?i tanıtmak için açtıkları Bilgi Kültür ve Tanıtım Merkezi?ni 4 ayda 11 bin misafirin ziyaret ettiğini kaydetti.

Mardin 12.11.2018 17:27:34 0
Mardin Bilgi Kültür ve Tanıtım Merkezi?ne 4 Ayda 11 bin Ziyaretçi

Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, şehre gelen ziyaretçileri en iyi şekilde ağırlamak ve Mardin’i tanıtmak için açtıkları Bilgi Kültür ve Tanıtım Merkezi’ni 4 ayda 11 bin misafirin ziyaret ettiğini kaydetti.

Mardin Büyükşehir Belediyesi şehrin kültür ve turizmini daha iyi anlatmak ve tanıtmak için de farkındalık ortaya koyacak çalışmalar yapıyor. Daha önce sokak sağlıklaştırmaları ve restore edilen binalar ile Tarihi Mardin’e anlam katan Büyükşehir Belediyesi, hizmete açtığı Bilgi Kültür ve Tanıtım Merkezi ile başarılı işlere imza atıyor. Bu bağlamda 4 ay önce hizmete başlayan merkez bugüne kadar 11bin ziyaretçiyi ağırladı.

 

Mardin’de gelen turistleri en güzel şekilde misafir etmek için çaba verdiklerini anlatan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Bu düşünceler ile durmadan projeler yapıyoruz” dedi. Yaman, “Büyükşehir Belediyemiz ilimizin her yönüyle gelişmesi adına birçok konuda projelerine hayat vermektedir. İlimizde yaşayan vatandaşlarımızın mutlu olması hedefiyle alt yapıdan üst yapıya, sosyal projelerden kültürel ve sportif faaliyetlere kadar birçok başlıkta önemli işler yaptık. İlimizde devletimiz ve hükümetimizce sağlanan huzurun akabinde turizmde kırılan rekorları perçinlemek için de çaba verdik. Bu konuda restorasyonlar ve sokak yenilemelerini bitirdik. Kısa süre önce açtığımız Bilgi Kültür ve Tanıtım Merkezi ile de ilimizin tanıtımını daha kurumsal olarak gerçekleştirmeye başladık” ifadesini kullandı.

 

Merkezin yoğun bir ilgi ile karşılandığının altını çizen Yaman, “Merkezimiz açılmasının akabinde hem tasarım, hem teknolojik hem de en güzel bir şekilde misafirperverlikle hizmet vermektedir. Gelen ziyaretçiler ilimiz ile ilgili dolu dolu bilgiler almakta ve ilimizi tanıtıcı objeler le ayrılmaktadır. Bu noktada merkezimiz önemli bir görevi üstlenmektedir. Öyle ki gelen misafirlerimiz de merkezimizden son derece memnundur. Öyle ki 4 ayda 11bin ziyaretçi merkezimize gelerek ilimizle ilgili bilgi sahibi olmuşlardır. Bu vesileyle turizme katkı sağlayacak projelerimize devam edeceğiz” diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.6° / 19.5°
  • BIST 100

    9886,4%1,75
  • DOLAR

    32,55% 0,21
  • EURO

    34,95% -0,04
  • GRAM ALTIN

    2458,08% 0,91
  • Ç. ALTIN

    4014,34% 0,56