Mardin Büro Memur-Sen?den Başsavcı Ziyareti

Mardin Büro Memur-Sen Mardin Şube Başkanı Ümit UNAT ve Büro Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut?u makamında ziyaret ettiler. Çalışanların adliyedeki sorunlar başta olmak üzere bir çok konuda karş

3.10.2018 14:02:12 0
Mardin Büro Memur-Sen?den Başsavcı Ziyareti

Mardin Büro Memur-Sen Mardin Şube Başkanı Ümit UNAT ve Büro Memur-Sen yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Kızıltepe Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut’u  makamında ziyaret ettiler. Çalışanların adliyedeki sorunlar başta olmak üzere bir çok konuda karşılıklı görüş alışverişinde bulundular.



Ümit UNAT, Memur-Sen olarak On bir Hizmet Kolunun On birin de Genel Yetkili ve Ülke genelinde yaklaşık 1.1000.000 bin üyesi ile en büyük konfederasyon olan Memur-Sene Bağlı Büro Memur-Sen  İlimiz de Sendikamıza üye olan 606 üyemiz bulunmaktadır. Ayrıca bizler yıllardan beri süre gelen İdeolojik sendikacılık anlayışını tarihe gömmeye çalışıyoruz, "haklarımızı, alanlara indiğimizde taş atarak huzur ve güven ortamını bozarak değil, demokratik ve kısacası devlet memuruna yakışır bir şekilde, masada ikna ve uzlaşma yolu ile arıyoruz. Bir yandan çalışanların sosyal, özlük haklarının kazanılması için uğraşırken bir yandan da milli ve manevi değerlere haiz insanlar yetiştirmenin gayreti içerisinde olduğumuzu söylemek isterim. dedi.



UNAT, Büro Memur-Sen olarak bizler İlçemizin, İlimizin, Ülkemizin ve tüm çalışanlar ile vatandaşlarımızın yararına olacak her türlü projeye ve her türlü hizmete gönüllü olarak katkı sağlamaya ve destek olmaya hazırız. diyerek sözlerini tamamladı.



Başsavcı Mehmet Karabulut ise, Sendikalar, üyelerinin ve çalışanlarının hakları yanında Ülkemizde yaşayan bütün vatandaşları düşünerek hareket etmeli ve her zaman da sağ duyulu olarak diyalog yoluna başvurmaları gerektiğini ifade etti. Bu ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi ve Büro Memur-Sen yönetim kuruluna çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88