Mardin Büro Memur-Sen, ilk üyelerine plaket verildi.

Büro Memur-Sen Mardin Şube Başkanı Ümit UNAT Mardin?de İlk üye olan 5 kişiye plaket ve çeşitli hediyeler verdi.

Mardin 29.01.2020 17:02:42 0
Mardin Büro Memur-Sen, ilk üyelerine plaket verildi.

Büro Memur-Sen Mardin Şube Başkanı Ümit UNAT  Mardin’de İlk üye olan 5 kişiye plaket ve çeşitli hediyeler verdi. Şube Başkanı Ümit UNAT, yaptığı konuşmada Sendikacılığın yokluk içerisinde başladığını belirten Uğurlu, "Büro Memur-Sen'in ilk temel taşları sizlersiniz. Bu hizmetimiz günümüzde karşılığını bulmayabilir fakat öyle bir hizmettir ki bu her zaman andığınızda mutlaka bir iyilikle bir karşılık buluyorsunuz. Yaptığımız hizmetlerin hiçbir şekilde karşılığını beklemedik. Çok şükür Memur-Sen 1 milyonu aştı, Büro Memur-Sen 75 bini geçti" şeklinde konuştu.

 

“Sendikalı Olmanın zor olduğu dönemlerde, sendikamızın bugünlere gelmesi için mücadele eden saygıdeğer kardeşlerim ile 24 yıllık destana yön veren, Soylu mücadelemizin 24 yılının tamamında ve her anında, cesur yüreklerin, vefakâr ve cefakâr yiğitlerin alın terleri vardır. bu sendikanın yokluğu bilen insanların mücadele ettiği bir yer olduğunu söyleyerek, kendisinin yokluğu bilen biri olduğunu belirtti.

 

Açıklamasının devamında Bu mücadelenin öncülüğünü üstlenen ağabeyimiz, fikir önderimiz, kurucu liderimiz Mehmet Akif İnan başta olmak üzere cusu büyüğümüz Mehmet Fatih Uğurlu abimiz daha nice isimsiz kahramana minnetlerimizi sunuyor, bu soylu yürüyüşe hizmet edip ahirete göç eden nice isimsiz dava adamlarına Allah’tan rahmet diliyorum. Teşkilatımızın en kıymetli noktası, kurucu genel başkanımız rahmetli Akif İnan’ın, ‘Bütün giysileri yırtsak yeridir, yeter bize vefa elbiseleri’ deyişindeki gibi, ‘Vefakar’ oluşumuzdur. Kimseyi ötekileştirmeden, emeği önceleyerek hareket edişimizdir alın terinin kıymetini bilişimizdir” ifadesini kullandı.

 

Mardin’de en eski üyeler sırasıyla

 

Mardin SGK İl Müdürlüğünden Faruk EVİS

Mardin Adliyesinden Nizamettin ÇAKA

Mardin SGK İl Müdürlüğünden Nurettin BÜLBÜL

Mardin Defterdarlığından Ahmet OĞUZ

Mardin Meteoroloji Müdürlüğünden Abdulvahap DİRİM  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,25% 0,11
  • EURO

    34,76% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2456,18% 0,98
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88