MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BATTIÇIKTI KAVŞAĞINDA YOL ÇİZGİ ÇALIŞMASINI TAMAMLADI
Mardin Büyükşehir Belediyesi ekipleri,Mardin Valiliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi, KGM ve Diyarbakır Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan Mardin Kızıltepe Köprülü Kavşağı (Battı Çıktı)`nda yol çizgi çalışmalarını tamamlandı.
Mardin Büyükşehir Belediyesi ekipleri,Mardin Valiliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi, KGM ve Diyarbakır Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan Mardin Kızıltepe Köprülü Kavşağı (Battı Çıktı)'nda yol çizgi çalışmalarını tamamlandı.
Mardin Büyükşehir Belediyesi Mardin ve ilçelerinde başlatılan çalışma sezon bitimine kadar devam edecek. Ekipler, yol çizgilerinin yanı sıra İçişleri Bakanlığı’nın 2019 yılını ‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı’ ilan etmesinin ardından kent merkezinde başlattığı ‘Önce Yaya’çalışmasını da sürdürüyor.
Mardin Büyükşehir Belediyesi şehir trafiğinin rahatlaması ve güvenli hale gelmesi için çalışmalarına hız verdi.Mardin Büyükşehir Belediyesi ekipleri,Mardin Valiliği, Mardin Büyükşehir Belediyesi, KGM ve Diyarbakır Bölge Müdürlüğü tarafından yapılan Mardin Kızıltepe Köprülü Kavşağı (Battı Çıktı)'nda yol çizgi çalışmalarına başlayarak,yolun daha güvenli olarak kullanımı için yol çizgi çalışmalarını tamamladı.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
-
1
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
2
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
3
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
4
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
5
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
6
TÜRK-İŞ GENEL BAŞKANI ERGÜN ATALAY'DAN SAVAŞA VE SESSİZLİĞE KARŞI ULUSLARARASI SENDİKALARA ÇAĞRI
-
7
DİKA'dan Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Proje Yazma Eğitimi
-
8
Dişhekimleri Ağız ve Diş Sağlığının Önemine Dikkat Çekti
-
9
ABB’NİN ÖRNEK PROJESİ HPV AŞI UYGULAMASI İÇİN YENİ BAŞVURU DÖNEMİ BAŞLADI
-
10
Midyat’ta Orman Haftasında Fidanlar Toprakla Buluştu
-
11
Can Atayılmaz ve Ceren Sagu'dan; '' Atarım İçime''
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



