Mardin Büyükşehir Belediyesi İhtiyaç Merkezi Mutlu Ediyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi dar gelirli vatandaşlar ve ihtiyaç sahibi aileler için açtığı ihtiyaç merkezi yüz güldürdü. Vatandaşların kullanmadığı giysi ve oyuncakları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefleyen merkezde yapılan başarılı çalışmalar rakaml

Mardin 9.02.2019 14:24:37 0
Mardin Büyükşehir Belediyesi İhtiyaç Merkezi Mutlu Ediyor

Mardin Büyükşehir Belediyesi dar gelirli vatandaşlar ve ihtiyaç sahibi aileler için açtığı ihtiyaç merkezi yüz güldürdü. Vatandaşların kullanmadığı giysi ve oyuncakları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı hedefleyen merkezde yapılan başarılı çalışmalar rakamlara yansıdı. Buna göre açılmasının üzerinden kısa zaman geçen merkez, 600 aileye mutluluk verdi. Merkezin çalışmalarıyla 3 bin 500 kişi dağıtılan 9 bin 562 adet giysi desteğiyle sevindirildi. Ayrıca bağışlanan 650 adet oyuncak ta ihtiyaç sahibi çocukların mutlu olmasına katkı sağladı. 

 

Konu hakkına açıklama yapan Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız ile bağışçılar arasında köprü oluşturmak için açtığımız merkezimiz güzel işler başarıyor” dedi. Yaman, “Büyükşehir Belediyesi olarak görevde olduğumuz süre zarfında ilimiz için durmadan çalıştık. Alt yapı ve üst yapının yanı sıra sosyal projelerimizle de hemşehrilerimizin yanında yer aldık. Dezavantajlı grupları biç bir zaman unutmadık. Vatandaşlarımızın dualarını almak için çıktığımız yolda başarılı olduk. Dur durak bilmeden çalışarak rekor denilecek sosyal projeleri hayata geçirdik. Bunlardan bir tanesini de ihtiyaç merkeziydi. Vatandaşlarımızın kullanmadığı temiz giysi ve oyuncakların kurumsal bir şekilde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için açtığımız merkez güzel işlere vesile oldu” ifadesini kullandı.

 

Devam eden çalışmayla ilgili bilgi veren Yaman, “Duyarlılıkla sürdürdüğümüz projede ekiplerimiz vatandaşlarımızın bağış yapmak istemesi durumunda evlerine kadar giderek giysi ve oyuncakları alıyor. Daha sonra bu malzemeler en temiz ve özel bir halde ihtiyaç sahibi hemşehrilerimize ulaştırılıyor. Vatandaşlarımız bu konuda çok duyarlı davrandılar. Bu çalışmayı daha da büyütmek için çaba veriyoruz. Bu nedenle hemşehrilerimizin bizi aramaları yeterlidir. Vatandaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00