MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MARDİN`İ BU KİTAPLARLA TANITACAK

Mardin Büyükşehir Belediyesi , şehrin değerlerinin bilinmesi için de desteklerini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi ?Geçmişten Günümüz Mardinli Müzisyenler? ve ?Mardin?den Altın Sözler? isimli kitapların çıkarılmasını desteklerken, kentin tarihi ve tur

Mardin 27.08.2017 16:37:24 0
MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MARDİN`İ BU KİTAPLARLA TANITACAK

Mardin Büyükşehir  Belediyesi , şehrin değerlerinin bilinmesi için de desteklerini sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi  “Geçmişten Günümüz Mardinli Müzisyenler” ve “Mardin’den Altın Sözler” isimli kitapların çıkarılmasını  desteklerken, kentin tarihi ve turistik bölgelerinin daha iyi gezilebilmesine imkan tanıyacak  gezi rehberi de bastırıldı.

 

Yazar Ahmet Çınarbaş tarafından hazırlanan   “Geçmişten Günümüz Mardinli Müzisyenler” ve “Mardin’den Altın Sözler” isimli kitapların desteklenmesini sağlayan Mardin Büyükşehir Belediyesi  Başkan Vekili Mustafa Yaman, “İlimiz dinlerin ve dinlerin kardeşçe yaşadığı kadim bir şehirdir. Asırlarca birçok medeniyete ev sahipliği yapmış kentimiz bir kültür mirasıdır. Biz bu zenginliğimizin her yönüyle tanınmasını istiyoruz. Bu nedenle yapılan çalışmalara destek veriyoruz” dedi.

 

Mardin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman,Mardin için hazırlanan gezi rehberinden de bahsederken, “Yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Mardin’in daha iyi tanınması ve gezilebilmesi için bir gezi rehberi hazırladık. Bu rehberde kısa ve uzun dönemli gezi rotaları, konaklama alanları, tarih ve kültür yer alıyor. Rehberimiz şehrimize gelen turistlere fayda sağlayacak” diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI*MARDİN


28.3° / 15.8°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,39% -0,08
  • EURO

    34,62% -0,47
  • GRAM ALTIN

    2392,94% -1,71
  • Ç. ALTIN

    3886,52% -0,62