MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL YARDIMLARLA VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Mardin Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlamında yaptığı çalışmalarla yüz güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için açılan Lojistik Merkezi?nde binlerce vatandaşa gıda ve giysi y

Mardin 29.08.2018 10:22:13 0
MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ  SOSYAL YARDIMLARLA  VATANDAŞLARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Mardin Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlamında yaptığı çalışmalarla yüz güldürmeye devam ediyor. Bu kapsamda Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için açılan Lojistik Merkezi’nde binlerce vatandaşa gıda ve giysi yardımı yapıldı. Yaşlı, hasta ve engelli vatandaşların öz bakımları, ev temizliklerinin yanı sıra ibadethanelere götürülerek dini vecibelerinin yerine getirilmesi sağlandı.

 

Yaptığı çalışmalarla sosyal belediyecilikte örnek olan Mardin Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanı başında olmaya devam edecek

.

Vali/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Büyükşehir Belediyesi olarak ihtiyaç duyulan her yerde vatandaşımızın yanındayız” dedi.

 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşları yalnız bırakmadıklarına vurgu yapan Yaman, “Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını tespit ederek çalışmalarımıza şekil veriyoruz. Bu bağlamda önceliklerimiz arasında aldığımız gençler, öğrenciler, engelliler ve kadınların yanı sıra özellikle şehrimizde ihtiyaç sahibi vatandaşları tespit ederek ihtiyaçlarını giderme konusunda çalışma arkadaşlarımızla birlikte gecemizi gündüzümüze kattık. Şuan bu çalışmaların meyvesini aldık ve şehrimizde binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşa ulaştık” diye belirtti.

 

Yaman, şunları söyledi: “Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bünyesinde bölgenin en büyük lojistik merkezini kurduk. Lojistik merkezinde vatandaşlarımızın giysi ve gıda başta olmak üzere ihtiyaçlarını tespit ettik. Binlerce vatandaşımızın ihtiyacını giderdik. En başta söylediğimiz gibi belediyemizin imkanlarını gençlerimiz, kadınlarımız, engellilerimiz ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için kullanıyoruz ve kullanmaya devam edeceğiz.”

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00