MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Mardin Büyükşehir Belediyesi kentin yol ağında hiçbir sıkıntı kalmaması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bir yandan il merkezinin trafik sıkışıklığını azaltmak için mega projelere yön veren Belediye, diğer yandan kırsal mahallelerin yol ağını

Mardin 12.08.2017 14:00:06 0
MARDİN BÜYÜKŞEHİR  BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI HIZLANDIRDI

Mardin Büyükşehir Belediyesi kentin yol ağında hiçbir sıkıntı kalmaması için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bir yandan il merkezinin trafik sıkışıklığını azaltmak için mega projelere hız  veren Belediye, diğer yandan kırsal mahallelerin yol ağının kusursuz olması için mücadele veriyor. Bu bağlamda hedeflenen yol rakamlarının üstünde rakamlara ulaşılması planlanıyor. 3 ay gibi bir dönemde 210 kilometre sıcak asfalt ve sathi kaplama yol yapımını gerçekleştiren  Belediye, sezonun sona ermesinde toplamda 900 kilometre sıcak asfalt ve sathi kaplama  yolu bitirmeyi hedefliyor.

 

“İlimiz için verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” diyen Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, yollar konusunda da azami hassasiyet içinde çalıştıklarını kaydetti. Yaman şunları dile getirdi: “Kentimizin gelişimi ve değişimi adına tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Şehrimizin her yönüyle yaşanabilir olması için yaptığımız planlamalarda sapma olmadan ilerleme kaydetmekteyiz. Ciddiyetle üstünde durduğumuz konulardan birisi de yollardı. Özellikle kırsal mahallelerimizin bu konuda büyük sıkıntıları vardı. Şimdi tüm ekiplerimiz bütün ilçelerimizde fedakarca çalışmalarını yapıyor. Bugüne kadar gerçekleştirilen çalışmalar ile hedeflerimizi daha da büyüttük”

 

Çalışmaların rakamlara da yansıdığını ileten Yaman, “Kentimizde asfalt sezonunu başlattığımızda, sezon boyunca 750 kilometre sathi kaplama sıcak asfalt yol yapımı gerçekleştireceğimizi ifade etmiştik. Birimlerimizin özverili çalışmaları bu rakamın daha da artmasını sağladı. Şimdiki hedefimiz toplamda 900 kilometre sıcak asfalt ve sathi kaplama  yol çalışmasını bitirmektir. İnanıyoruz ki şu ana kadar gösterdiğimiz performans bu hedefimize ulaşmamız için referans olmuştur. İlimizin güzel geleceği için çalışmalara devam edeceğiz” ifadesiyle sözlerini noktaladı.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30