MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerin yol sorunun çözmek adına başlattığı çalışmaları başarı ile sürdürüyor. Kentte yol konusunda atılım yılı olarak belirlenen 2017 yılında ekipler birçok bölgede kaliteli yollar için çalışmalarına devam ediyor.

Mardin 10.06.2017 10:45:38 0
MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi kırsal mahallelerin yol sorunun çözmek adına başlattığı çalışmaları başarı ile sürdürüyor. Kentte yol konusunda atılım yılı olarak belirlenen 2017 yılında ekipler birçok bölgede kaliteli yollar için çalışmalarına devam ediyor. Yaklaşık 750 kilometre bütümlü sıcak karışım ve asfalt sathi kaplama yol hedefine ise asfalt sezonu bitmeden ulaşılacak.

 

Yollarda atılım yılı olduğunun altın çizen Mardin Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, bu nedenle çalışmaları ciddiyetle sürdürdüklerini iletti. Asfalt sezonunu başlatmalarının akabinde hemen sahaya indiklerini söyleyen Yaman, “İlimizde yollar konusunda büyük hedefler koyduğumuz bir yıl içindeyiz. Hemşehrilerimizin ilimizin her mahallesine kolayca ulaşabilmeleri ve bunu modern ve kaliteli yollar ile gerçekleştirmelerini istiyoruz. Kırsal mahallelerimizin beklentilerini bilen bir yapıda rekor rakamlarda yol çalışmasını sağlayacağız. Yaklaşık 750 kilometre yol çalışmamız birçok sorunu kökten bitirecek” dedi.

 

 DOĞALGAZ ALT YAPI ÇALIŞMALARINDAN SONRA  YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLECEK

 

Yaman kısa bir zaman diliminde kırsal mahallelerin ve kent merkezinin yollar ile ilgili sorununun kalmayacağını belirtirken sözlerini şu cümleler ile sonlandırdı: “Kent merkezimizin ve kırsal bölgelerimizin tüm mahallelerinde yol ile ilgili sorunların bir daha konuşulmamasını istiyoruz. İlimiz merkezinde bitecek doğalgaz alt yapı çalışmalarından sonra bütün sokaklarımız ve mahallelerimizin yollarını örnek bir çalışma ile bitireceğiz. Bunun yanında kırsal mahallelerimizin yollarında da hedeflerimizi gerçekleştireceğiz. Bu süreçte bizlere anlayış gösteren tüm hemşehrilerimize de teşekkür ederiz”  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


20.8° / 11.5°
  • BIST 100

    10055,98%-1,59
  • DOLAR

    32,23% 0,13
  • EURO

    34,78% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2419,94% -0,99
  • Ç. ALTIN

    3924,06% -0,49