MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ``KINALI KUZULAR`A DESTEK

Vatanımızın koruyacak Mehmetçiklerimizin bizler için çok önemlidir? ifadesini kullanan Mardin Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Yaman vatan nöbetine gidecek olan askerleri uğurlarken de Belediye olarak yanlarında olduklarını kaydetti.

Mardin 4.05.2017 13:54:22 0
MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN ``KINALI KUZULAR`A DESTEK

Vatanımızın koruyacak Mehmetçiklerimizin bizler için çok önemlidir” ifadesini kullanan Mardin  Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Yaman vatan nöbetine gidecek olan askerleri uğurlarken de Belediye olarak yanlarında olduklarını kaydetti. 

 

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi sosyal sorumluluk projeleriyle fark yaratmaya devam ediyor. Belediye bünyesinde kurulan Mardin Masa ile vatandaşların dar günlerinde, mutlu günlerinde ve önemli zamanlarında yanında olan Belediye, vatan nöbetine gidecek olan gençleri de unutmuyor.  Bu noktada askerlik çağı gelen gençleri evlerinde ziyaret eden Mardin Masa ekipleri asker uğurlama hediyelerini de vermeyi unutmuyor. Mardin merkezi ve ilçelerinde yapılan çalışma ise vatandaşlar tarafından takdir görüyor.

 

Konu hakkında bilgi veren Mardin Vali/Büyükşehir Başkan V. Mustafa Yaman, “Askerlerimiz bizim başımızın tacıdır” dedi. Yaman şunları söyledi: “Belediyemiz kentimize ivme katmak ve bu yönde ilerlemek adına projelerine yön vermektedir. Herkesin mutlu olabileceği ve mutlu insanların yaşayacağı bir şehri hayal ettik. 6 ayda güzel çalışmalar yaptık. Sosyal sorumluluklarımızı da bilen bir yapıda da projeler ürettik.  Bu noktada kınalı kuzularımızı da unutmadık”

 

 

Türk örf ve adetlerinde asker uğurlamanın önemine vurgu yapan Yaman, “Bizler askerlik çağı gelen her gencin askere gitmesine önemli gören bir milletiz. Vatanımıza borç saydığımız askerliği ise en anlamlı şekilde yaşarız. Ailelerimiz de vatan nöbetine gönderdiği çocuklarını uğurlarken özel bir çaba içine girer. İşte biz de Belediye olarak kınalı kuzularımızı askere yollamadan önce yanlarında olmaya gayret ediyoruz.  Onları Belediye olarak bizler de uğurluyor ve hediyelerini veriyoruz. Bu vesileyle vatan görevine giden tüm Mehmetçiklerimize görevlerini sağlıklı ve mutlu bir şekilde geçirmelerini diliyoruz”Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 


19.9° / 10.4°
  • BIST 100

    10268,14%-0,09
  • DOLAR

    32,23% -0,29
  • EURO

    34,78% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2417,41% 1,01
  • Ç. ALTIN

    3897,47% 0,30