MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN YAŞLILARA EVDE TEMİZLİK HİZMETİ

Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından Evde yalnız yaşayan ve ihtiyaç sahibi hastaların evinin süpürülmesi, yerlerin ve camların silinmesi, tuvalet ve banyosunun yıkanması, halıların ve koltuklarının sili

Mardin 1.03.2017 10:33:18 0
MARDİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN YAŞLILARA EVDE TEMİZLİK HİZMETİ

 Mardin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından Evde yalnız yaşayan ve ihtiyaç sahibi hastaların evinin süpürülmesi, yerlerin ve camların silinmesi, tuvalet ve banyosunun yıkanması, halıların ve koltuklarının silinmesi, evinin gerekiyorsa ilaçlamasının sağlanması, vb gibi hastanın yaşadığı ortamın sağlık koşullarına uygun hale getiriyor.

 

 Sosyal belediyecilik anlayışıyla farklı çalışmalara imza atan Mardin Büyükşehir Belediyesi, yaşlı, hasta ve engelli bireylerin yaşamlarına kolaylık sağlamak, ihtiyaçlarının karşılanmasına yardımcı olmak amacıyla evde temizlik hizmeti yürütüyor.

 

    Mardin  Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa YAMAN’ ın vatandaşlara kaliteli hizmet sunulması talimatıyla,  çalışmalarını yoğunlaştıran belediye ekipleri, ihtiyaç sahibi vatandaşlara huzurlu ve sağlıklı bir ev ortamında yaşama imkânı sağlamak amacıyla ev temizliklerini yaparak yaşam kaliteleri yükseltiliyor.

 

Mardin Büyükşehir Belediyesi  Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı bir sosyal belediyecilik hizmeti olarak   maddi durumu iyi olmayan, yalnız yaşayan ve yardıma muhtaç vatandaşlara “Evde Temizlik Hizmeti” vererek önemli bir sosyal belediyecilik hizmetine imza atıyor. Evde Temizlik Hizmeti kapsamında yaşlı insanların evlerinde yerlerin silinmesi, cam ve tozlanan yerlerin silinmesi, bulaşıkların yıkanması gibi  hizmetler vatandaşlara ücretsiz olarak veriliyor.

 

 

     

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00