Mardin Büyükşehir`den ``Tıbbi Atık Eğitimi``

Mardin Büyükşehir Belediyesi ile DİÇEV Çevre Teknolojileri Limited Şirketi, kamuda çalışan sağlık emekçilerine ``Tıbbi Atık Eğitimi`` konulu eğitim konferansı düzenledi.

Mardin 4.05.2015 14:03:16 0
Mardin Büyükşehir`den ``Tıbbi Atık Eğitimi``

Mardin Büyükşehir Belediyesi ile DİÇEV Çevre Teknolojileri Limited Şirketi, kamuda çalışan sağlık emekçilerine ''Tıbbi Atık Eğitimi'' konulu eğitim konferansı düzenledi.

MArdin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı ile DİÇEV Çevre Teknolojileri Limited Şirketi Mardin'de kamuda çalışan sağlık emekçilerine Artuklu Üniversitesi Vali Koçaklar salonunda ''Tıbbi Atık Eğitimi'' konulu eğitim konferansı düzenledi. Konferans Eğitimine Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Sinan Karahan, DİÇEV DİÇEV Çevre Teknolojileri Limited Şirketinin yöneticileri ile kamuda çalışan çok sayıdaki sağlık emekçileri katıldı.Konferansta konuşan Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Karahan, katılımcılara konferansa katıldıkları için Büyükşehir Belediyesi adına teşekkür etti. Karahan,''Tıbbi Atıklarla ilgili çalışmalarının daha sağlıklı bir şekilde yürütebilmek için yapılan bu eğitim çalışmasında siz değerli sağlık emekçilerin bilinçlendirilmesi amaçlanmaktadır. Mardin Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı olarak öncelikli görevimiz  Mardin'de sağlıklı, güvenli ve sürdürülebilir bir kentsel yaşam için Çevre Yönetim sisteminin yaşayanları birinci derecede etkileyen çevre problemlerinin (gürültü hava , görüntü, su kirlilikleri,inşaat hafriyat ve ambalaj atıkları, atık piller vb) kaynakların belirlenip sürekli olarak denetim altına tutulması, ayrıca model kent anlayışı bilincinin kentimize yerleşmesini sağlamak, müdahale proje ve programlarının hazırlanmak başkanlığımızın en belirgin görevidir.  Çevre ve sağlık konusunda siz değerli katılımcıların göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür eder, güzel bir eğitim olmasını dilerim'' şeklinde konuştu.

Konferans Eğitimi DİÇEV Çevre Teknolojileri Limited Şirketinin hazırladığı ''Tıbbi Atık Eğitim'' konulu slayttın ardından son buldu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19