MARDİN BÜYÜKŞEHİRDEN AİLE İÇİ İLETİŞİM KONFERANSI

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından, ?İletişim Ailede Başlar? ve ?Mehmet Akif Ersoy ile Anlaşabilmek? eğitim ve kültür konferansları düzenlendi.

Mardin 3.02.2018 10:06:53 0
MARDİN BÜYÜKŞEHİRDEN AİLE İÇİ İLETİŞİM KONFERANSI

Mardin Büyükşehir Belediyesi tarafından, ‘İletişim Ailede Başlar’ ve ‘Mehmet Akif Ersoy ile Anlaşabilmek’  eğitim ve kültür konferansları düzenlendi.

 

Toplumun huzurunu düşünen çalışmalarıyla beğeni kazanan Mardin Büyükşehir Belediyesi, aile içi iletişimin sağlanması, bireylerin bilinçlenmesi amacıyla konferans ve kültürel etkinliklerine devam ediyor. Kişisel Gelişim ve Sosyal İletişim Uzmanı Fatih Akbaba’nın katılımlarıyla Atatürk Kültür Merkezi’nde, “İletişim Ailede Başlar” ve Gençlik Merkezi Konferans Salonunda ise ‘Mehmet Akif Ersoy il Anlaşabilmek’ adlı eğitim ve kültürel konferanslar düzenlendi. Konferanslara vatandaş ve gençler yoğun ilgi gösterdi.

Mardin Valisi/Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman, “Mardinli hemşerilerimizin aile mutluluğu bizlerin mutluluğudur” dedi.

 

Yaman, “Göreve geldiğimizi bir yılı aşkın süredir hemşerilerimizin Mardin’de daha rahat etmeleri için çalışmalarımızı yaptık. Bu doğrultuda kendilerinden gelen istek ve önerileri ışığında çalışmalarımıza yön verdik. Amacımız bu projeleri hayata geçirerek vatandaşlarımızın mutlu olmalarını sağlamak. Çünkü biliyoruz ki belediyecilik vatandaşa yaptığı hizmetle hayat bulur. Bizde bu yolda olduğumuz da dolayı kendimizi şanslı hissediyoruz” diye konuştu.

Belediye olarak aile için iletişime önem verdiklerini aktaran Yaman, şöyle devam etti: “Aile içi iletişimi sağlam olan bir toplumun yıkılması zordur. Bu zor dönemde vatandaşlarımızın aile içi iletişimini kuvvetlendirmek ve kalıcı hale getirmek amacıyla, “İletişim Ailede Başlar” adlı eğitim konferansını tertipledik. Bu eğitim konferansının ailelerimiz açısından önemli ve kalıcı bilgiler verdiğini düşünüyorum. Belediye olarak ne kadar alt ve üst yapı için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor isek birlikte yaşamın en güzel örneklerinden biri olan Mardin’de hemşerilerimizin mutlu olması için imkânlarımızı seferber etmişiz. Bu çalışmalarımız aralıksız devam edecek”

 

Gençlik Merkezi’nde düzenlenen “Mehmet Akif ile Anlaşabilmek” konferansına da değinen Yaman, “Elimizden geldiğince Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u gençlerimize anlatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.  

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,1
  • DOLAR

    32,36% 0,15
  • EURO

    34,94% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2323,95% 0,21
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00