MARDİN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ HEYETİNDEN MARDİN-ŞIRNAK SMMMO ODASINA ZİYARET

Mardin Çevre ve Şehircilik İl MüdürüMesut AĞRAKÇE ve beraberindeki heyet Mardin-Şırnak SMMM Odasına,ziyaret ederek, yeni görevi nedeniyle Oda Başkanı Hamit DURGAN ile yönetim ve diğer kurullarda görev yapan üyelere ``Hayırlı Olsun` ziyareti gerçekleşti

Mardin 4.04.2017 22:20:57 0
MARDİN ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ HEYETİNDEN MARDİN-ŞIRNAK SMMMO  ODASINA ZİYARET

Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mesut AĞRAKÇE  ve beraberindeki heyet  Mardin-Şırnak SMMM Odasına,ziyaret ederek, yeni görevi nedeniyle Oda Başkanı Hamit DURGAN ile yönetim ve diğer kurullarda görev yapan üyelere  ''Hayırlı Olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

 

Mardin Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mesut AĞRAKÇE ile beraber,Müdür Yardımcısı Alaattin DEMİRAT, Şube Müdürü Erhan AĞALDAY, Şube Müdürü Ahmet SEYDAOĞULLARI İnş.Müh. Ekrem CİHANER, Harita Teknikeri Faysal ATAY, Kont.Teknikeri Seyfi SAZ ve Makine Teknikeri Şeyhdavut YALÇINKAYA'nın yer aldığı heyet ,Oda Başkanı Hamit DURGAN ile yönetim ve diğer kurullarda görev alan üyelere  görevlerinde  başarı dileklerinde bulundu..

 

Ziyaret nedeniyle bir açıklama yapan  Mardin-Şırnak SMMM   Oda Başkanı Hamit DURGAN,Mardin Çevre ve Şehircilik İl  Müdürlüğü heyetinin bu nazik  ve  güzel ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini  dile getirerek, Mardin Çevre ve Şehircilik il Müdürü Mesut AĞRAKÇE, Müdür Yardımcısı Alaattin DEMİRAT, Şube Müdürü Erhan AĞALDAY, Şube Müdürü Ahmet SEYDAOĞULLARI İnş.Müh. Ekrem CİHANER, Harita Teknikeri Faysal ATAY, Kont.Teknikeri Seyfi SAZ ve Makine Teknikeri Şeyhdavut YALÇINKAYA’ ya ziayretlerinden dolayı  teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


30.1° / 18.2°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61