``MARDİN`DE 1 GÜN ``PROJESİ BAŞARIYLA SÜRÜYOR

Köy ve kasabalarda yaşayan öğrencilerin Mardin?in tarihi yapısı, mimarisi ve sosyal-kültürel ortamlarıyla tanışması amacıyla Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen ?Mardin?de 1 Gün? projesinin dördüncü etkinliği kapsamında Yeşilli/Uzunköy ilkokulu

Mardin 12.05.2015 08:51:40 0
``MARDİN`DE 1 GÜN ``PROJESİ BAŞARIYLA SÜRÜYOR

Köy ve kasabalarda yaşayan öğrencilerin Mardin’in tarihi yapısı, mimarisi ve sosyal-kültürel ortamlarıyla tanışması amacıyla  Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen ‘Mardin’de 1 Gün’ projesinin dördüncü etkinliği kapsamında Yeşilli/Uzunköy ilkokulu öğretmeni Zuhal ELBİR ve öğrencileri Mardin'de ağırlandı.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda Mardin Milli Eğitim Şube Müdürü A.Rahman ŞAHİN ve Ar-Ge ekibiyle birlikte kahvaltılarını yapan konuk öğrenciler  gezilerine Deyr-ül Zafaran Kilisesi ve Kasimiye Medresesi ziyaretiyle güne başladılar. Kilisedeki din görevlisi ile tanışıp sohbet eden öğrenciler geziden büyük keyif aldılar.

 Öğle yemeği molasının ardından Zinciriye Medresesi ve tarihi Olgunlaşma Enstitüsü’nü ziyaret eden öğrencileri kurum müdürü Havva AYDIN’ın ve öğretmenlerinin sürpriz hediyeleriyle karşılandılar.

Öğleden sonra Mardin Vali Yardımcı  Tolga Kamil ERSÖZ’ü makamında ziyaret eden öğrencilerile Vali Yardımcı  Tolga Kamil Ersöz arasında keyifli bir sohbet yaşandı. Sohbetin ve çikolata ikramının ardından Vali Yardımcısı ERSÖZ öğrencilere lunapark biletleri hediye etti. Lunaparktaki eğlenceli etkinliklerin ardından öğrenciler köylerine mutlu bir şekide uğurlandı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04