MARDİN`DE AÖF SINAVLARI ERTELENDİ
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi Ara Sınavı?nın Hakkari, Mardin ve Şırnak illerinde ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Bahar Dönemi Ara Sınavı’nın Hakkari, Mardin ve Şırnak illerinde ileri bir tarihe ertelendiği açıklandı.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve AÖF Dekanı Prof. Dr. Yücel Güney, Bahar Dönemi Ara Sınavı'nın 16-17 Nisan'da yapılacağını hatırlattı.AÖF Dekanı Prof. Dr. Yücel Güney Son dönemde ülkenin bazı bölümlerinde artan terör olaylarının sınavlara etkisinin olup olmayacağına dair açıklamada bulunarak ,"16-17 Nisan 2016 Bahar Dönemi Ara Sınavı Hakkâri, Mardin ve Şırnak illerinde ileri bir tarihe ertelenmiştir. Buradaki öğrencilerimizin herhangi bir hak kaybı bulunmamaktadır. İleri bir tarihte bu öğrencilerimize sınav yapacağız. Umarım her şey ülkemiz için güzel olur" açıklamasında bulundu.
ARTUKLU HABER AJANSI
-
1
Belgrad’da Türk Sanatı Rüzgârı
-
2
Aliaport’ta Bayrama Özel Seferler Başlıyor
-
3
Milli Şair Mehmet Akif Ersoy Aliağa’da Anıldı
-
4
Mamak’ta İlaçlama Çalışmaları Aralıksız Sürüyor
-
5
MARDİN VALİSİ TUNCAY AKKOYUN JANDARMA,KOMANDOLAR VE GÜVENLİK KORUCULARI İLE İFTARDA BULUŞTU
-
6
Gemlik’te Yollara Asfalt ve Taş Parke
-
7
Gemlik’te Marketlere Zabıta Denetimi
-
8
Başkan Şahin, Yaralı Köpek İçin Seferber Oldu
-
9
Aliağa İlçesi Aşağı Şehitkemal Doğalgaza Kavuştu
-
10
İzmir’de Düzenlenen Operasyonda 1 Ton 346,5 Kilogram Uyuşturucu Madde Ele Geçirildi.
-
11
ANKARA, “2027 AVRUPA DEMOKRASİ BAŞKENTİ” FİNALİNDE
-
BIST 100
16287,81%0,58
-
DOLAR
44,18% 0,15
-
EURO
50,97% 0,22
-
GRAM ALTIN
7254,12% 0,68
-
Ç. ALTIN
11762,72% 0,00



