MARDİN`DE BİNLERCE KİŞİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesinin Ramazan Ayı nedeniyle 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı?nda düzenlenen iftar organizasyonuna Mardinli vatandaşlar yoğun ilgi göstermeye devam ediyor.

Mardin 1.06.2017 11:01:14 0
MARDİN`DE BİNLERCE KİŞİ İFTAR SOFRASINDA BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

Mardin Valiliği ve Mardin Büyükşehir Belediyesinin Ramazan Ayı nedeniyle  15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda düzenlenen iftar organizasyonuna Mardinli vatandaşlar yoğun ilgi göstermeye devam ediyor.

 

Mardin İl  Müftülüğünün de ilahiler ve sohbetlerle katkı sunduğu Ramazan ayı boyunca 15 Temmuz Şehitler parkında devam edecek olan iftar sofralarına halkımızın ilgisi yoğun biçimde devam ediyor.

 

Mardin İl Müftüsi İsmail Çiçek  ile yakın il müftülerimizin yapmış oldukları sohbetler ve ilahi ekiplerinin söylemiş oldukları ilahiler iftar programına ayrı bir güzellik katmaya devam ediyor.

 

Mardin 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler meydanı’nda kurulan iftar sofrasında her gün binlerce  vatandaş aynı anda dua ederek iftar açtığı Mardin'de vatandaşlar birarada   şölen havasında geçen  iftar yemeğinde beraber dua etmenin hazını yaşıyorlar.

 

Huzur ortamının sağlanması ile Ramazan Ayı gibi önemli günleri daha güzel yaşadıklarına değinen Mardin Valisi Mustafa Yaman, “Kentimize huzurun gelmesi sonucunda her yerde önemli değişimler olmaktadır. Turizm ve esnafımızın kazanmasının yanında vatandaşlarımızın da özlediği manevi günleri hep beraber yaşıyoruz. Bu sayede birliğimizi ve beraberliğimizi en güzel şekilde ortaya koyuyoruz” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 

 

28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04