MARDİN`DE BULUNAN CHP. HEYETİ MTDF`Yİ ZİYARET ETTİ.

Temas ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin`e gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF)`yi ziyaret etti.

Mardin 15.06.2016 00:46:59 0
MARDİN`DE BULUNAN  CHP. HEYETİ MTDF`Yİ ZİYARET ETTİ.

Temas ve incelemelerde bulunmak üzere Mardin'e gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF)'yi ziyaret etti.


Mardin'e gelen Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili ve TBMM. Başkanlık Divan Katip üyesi Ali Haydar Hakverdi, Merkez Gençlik Kolları, myk .üyeleri İlhan Kat, Mustafa Kalkan,Kızıltepe İlçe Başkanı Eyüp Kalkan ve beraberindeki bazı partili heyet ile Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonun Hububat Ticaret Merkezinde bulunan Şubesini ziyaret etti.Yaklaşık iki saat süren ziyaret bölgede ve Mardin'de yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri ile ilgili bilgi alan Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, daha sonra Hububat merkezini gezdi ve zahireci esnaflarla bir süre sohbet etti.Burada bir açıklama yapan Milletvekili  Hakverdi Cumhuriyet Halk Partisi olarak her zaman bölge halkını kendilerine yakın gördüklerini,sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini ve bundan sonra Mardin ve bölge halkımızın sorunlarıyla daha çok ilgileneceklerini  söyledi.

Ziyaret dolayısıyla bir açıklama yapan Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Genel Başkanı Mehmet Şerif Öter,  ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, “Sivil Toplum temsilcisi olarak tüm siyasi partilerimize eşit mesafedeyiz. Ülkemizde ve bölgemizde yaşanan şiddet olaylarından endişe duymaktayız.   Medeniyetlere ev sahipliği yapmış olan Mardin’imiz birçok dinleri ve ırkları bağrında kardeşçe barındırmış nadir şehirlerimizden biridir. Din, dil, ırk ayırımı yapmadan birada yaşamaktayız. Federasyonumuzda bu ırk, din ve dillerin oluşumu sonucudur. Emperyal güçlerinde  içinde bulunduğu bu kritik süreci aşmamızın yegâne yolu birliğimizi, kardeşliğimizi korumaktan geçmektedir. Devir birlik ve beraberlik içinde bu kötü günlerin biran önce son bulması için kenetlenme devridir. Ana muhalefet olarak yapıcı yönde sizlere çok büyük görevler düşmektedir. Biz birlik ve beraberlik için, yapmamız gerekeni sivil toplum temsilcisi olarak yapmaktayız. Olayların son bulması, yaraların sarılması için üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız. Türkiye’de ve Dünya’da şiddetin durması, barış ve kardeşlik içinde yaşanması temennimizdir.” Dedi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


30.5° / 21.6°
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,17% 0,11
  • EURO

    38,12% -0,30
  • GRAM ALTIN

    2916,42% -0,57
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64