MARDİN`DE CUMHURBAŞKANI?NA HAKARET EDEN VE SOSYAL MEDYADAN TERÖR PROPAGANDASI YAPAN KİŞİ TUTUKLANDI!

Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada :``internet üzerinden yapılan açık kaynak araştırmalarında; Facebook isimli sosyal paylaşım sitesinde ?Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına Hakaret ve Terör Örgütü Propagandası? yaptığı tespit edilen (

29.09.2016 15:38:21 0
MARDİN`DE  CUMHURBAŞKANI?NA HAKARET EDEN VE SOSYAL MEDYADAN TERÖR PROPAGANDASI  YAPAN KİŞİ TUTUKLANDI!

Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada :''internet üzerinden yapılan açık kaynak araştırmalarında; Facebook isimli sosyal paylaşım sitesinde “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına Hakaret ve Terör Örgütü Propagandası” yaptığı tespit edilen (İ.Y.) isimli şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.''Denildi.

Konuya ilişkin olarak Mardin Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı basın açıklaması şöyle:

“Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğümüz görevlileri tarafından internet üzerinden yapılan açık kaynak araştırmalarında; Facebook isimli sosyal paylaşım sitesinde “Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanına Hakaret ve Terör Örgütü Propagandası” yaptığı tespit edilen (İ.Y.) isimli şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.
 
Şüpheli (İ.Y.) isimli şahıs hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte çıkarıldığı Adli Makamlarca “Terör Örgütü Propagandasını Yapmak” suçundan tutuklanarak Mardin Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğüne teslim edilmiştir.
 
Terörle mücadele kapsamında hukuk devleti ilkelerine bağlı ve insan haklarına saygılı görev anlayışı çerçevesinde, gerek toplumun tüm katmanlarıyla gerekse terörle mücadele eden diğer kurumlarla koordinasyon ve işbirliği içerisinde halkımızın huzuru, devletimizin selameti için her türlü terör olayını önlemeye yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülmekte ve gerekli tüm tedbirler alınmaktadır.”
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''Denildi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

HABER:MEMET GÖKBALIK


20.9° / 11.3°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00