MARDİN`DE DEV BAYRAKLI MİTİNG

Türkiye Kamusen`e bağlı Türk Eğitim sen Mardin şubesi üyelerinden oluşan bir grup İstanbul`da 38`i` polis, 44 kişinin şehit olduğu terör saldırılarına tepki göstermek amacıyla yürüyüş düzenlendi

Mardin 12.12.2016 19:27:43 0
MARDİN`DE DEV BAYRAKLI MİTİNG

Türkiye Kamusen'e bağlı Türk Eğitim sen  Mardin şubesi üyelerinden oluşan bir grup   İstanbul'da 38'i' polis, 44  kişinin şehit olduğu terör saldırılarına tepki göstermek amacıyla yürüyüş düzenledi. 13 Mart Mahallesinde bulunan  şube binası önünde bir araya gelen yüzlerce kişi, dev Türk bayrağı açarak  Karayolları Parkı'na yürüyüşe geçti.

 

Dev Türk Bayrağı açarak yürüyüşe geçen Türk Eğitim Sen Üyelerinden oluşan grup yürüyüş boyunca Terörü kınayan sloganlar attı.Grupta bulunanlar Yol boyunca;

 

''Şehitler ölmez,vatan bölünmez'',Dişe,Diş,Kana kan,İntikam'',''Vatan Canım Sana Feda'' ve ''Her Türk Asker Doğar'' sloganları atarak Yenişehirde bulunan Karayolları Parkına gelen grup ,  burada, şehitler için gıyabi cenaze namazı kıldı.

 

Türk Eğitim-Sen Mardin Şube Başkanı Bahattin Biçer Karayolları parkında  yaptığı basın açıklamasında"Bir Mardinli olarak Bugün burada İstanbul'da yaşanan kalleş terör saldırısına tepkimizi göstermek için toplanmış bulunuyoruz. Birlikte yaşama irademizi, kardeşliğimizi ve barışı hedef alan İstanbul'daki hain saldırı hepimizi derinden yaralamıştır. Hainlere buradan sesleniyorum, hainsiniz, kinimiz her zaman diri kalacaktır. Milletimizin geleceğine ve barış ortamına kasteden bu hain saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybeden emniyet mensupları ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, aziz Türk milletine başsağlığı diliyoruz" dedi.

Basın açıklamasının ardından grup Miting alanından olaysız olarak ayrıldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.9° / 17.5°
  • BIST 100

    10218,60%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88