MARDİN`DE DOĞAN ARTUKBEY ULUSAL MARKA OLMA YOLUNDA

Kahve ve Kuruyemiş markası Artukbey , geniş ürün gamıyla Mardin şehrinin köklü markası , bundan böyle başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye`de büyüyerek ulusal marka olma yolunda hızla ilerliyor.....

Mardin 22.11.2016 22:14:29 0
MARDİN`DE DOĞAN ARTUKBEY ULUSAL MARKA OLMA YOLUNDA

Kahve  ve Kuruyemiş  markası Artukbey ,   geniş ürün gamıyla   Mardin şehrinin köklü markası  , bundan böyle başta İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'de büyüyerek ulusal marka olma yolunda .hızla ilerliyor.

 

Mardin'in Ünlü Markası Artukbey tesislerine yaptığı yatırımın ardından doğduğu Mardin'den tüm ülkeye açılma kararı aldı. 


Artukbey  Tacettin Yertüm önderliğinde yenilenen güçlü kadrosu, son teknoloji  üretim yapılan modern tesisleriyle, 2016 yılı sonu itibariyle büyümesini başta İstanbul’da olmak üzere bütün Anadolu’da ve tüm şehirlerde  yer almayı planlıyor.

 

Tüketicinin ihtiyacına göre yeni ve özel ürünleri de portföyüne ekleyecek olan Artukbey,Markasının genç sahibi Tacettin Yertüm ülke çapında büyüme kararı ve Türkiye’nin markası olma ideali ile ilgili Artuklu Haber'e bilgi verdi.

 

  Artukbey  kahve ve kuruyemiş zinciri sahibi Tacettin Yertüm Artuklu Haber'e hedeflerini doğdukları şehir olan Mardin  dışına taşımak ve ulusal bir marka oluşturmak üzere planladıklarını söyledi. 

 

Genç Girişimci ve İş adamı Yertüm; ". “İnşallah Ülkemizin tüm şehirlerinde Artuklu kahve logoları asılacak hatta yurtdışında da bayilikler açma çalışmalarına başladığımızı da söyleyebilirim,Artukbey olarak  5 bin metrekarelik alanda kurduğumuz yeni üretim tesislerimizde sürdürüyoruz.. Geliştikçe, Pazar alanlarımız geliştikçe yatırım alanlarımız genişleteceğiz. Bugün ARGE departmanımız oldukça güçlü bir yapıya sahip.  profesyonelce genişlemeye ve yayılmaya çalışıyoruz. Son derece modern tesislerimizde ürettiğimiz ürünlerimizi geleneksel lezzetlerimizi, geniş ürün yelpazemizi sunacağız ve  kaliteli ürünlerimize tüketicinin her yerde rahatça ulaşabilmesini sağlayacağız.''Dedi. 

 

 

Artukbey kahve markası aynı zamanda Mardin adıyla bir bütün anlamına geldiğinin altını çizen Tacettin Yertüm “Birçok fuarlara ve tanıtımlarda Mardin’i tanıtma çalışmalarına katılarak hem şehrimizin tanıtımına hem de markamızın Ülke geneline yayılmasında büyük bir çaba içerisindeyiz” diyerek Artukbey olarak''Türkiye'nin tadı ve kokusu''sloganı ile Türkiye'nin markası olmak en büyük hedefimiz''Dedi.

 

 

 Türkiye’nin tercih ettiği bir Marka olarak, ürünlerimizin tüketiliyor olmasını istiyoruz. Müşterilerimizin talep ve ihtiyaçlarına yüksek önem göstererek, bir Anadolu markası olduğumuzu unutmadan Anadolu’ya yaptığımız yatırımlara devam ediyoruz ve müşteri memnuniyetine duyduğumuz titizlik misyonuyla Ekip olarak son derece titiz çalışıyoruz" diye konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,20% 0,00
  • EURO

    35,07% 0,22
  • GRAM ALTIN

    2535,25% 1,40
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00