MARDİN`DE DÖNEM BAŞI ORTAOKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI

Mardin İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şehit Şeyhmus Demir Anadolu İmam Hatip Lisesinde Mardin Valisi Mustafa YAMAN ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI?nın da katıldığı 2016-2017 Mardin Ortaokul Müdürleriyle Sene Başı Değerlendirme Toplantısı gerçe

Mardin 23.10.2016 15:08:16 0
MARDİN`DE DÖNEM BAŞI ORTAOKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI

Mardin  İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Şehit Şeyhmus Demir Anadolu İmam Hatip Lisesinde Mardin Valisi Mustafa YAMAN ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI’nın da katıldığı 2016-2017 Mardin Ortaokul Müdürleriyle Sene Başı Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi.

 

Toplantının başında, 15 Temmuz Darbe girişimi sürecinde bütün ülkede ve Mardin ilinde  yaşananları, bu sürecin nasıl aşıldığını verilen şehitlerin kahramanlıklarının anlatıldığı kısa bir video gösterimi yapıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Vali Mustafa YAMAN’a toplantıya katıldığı için teşekkür etti. Yaptığı kısa konuşmada müdür ve öğretmenlere mesleki tavsiyelerde bulunan Mardin Valisi YAMAN, konuşmasından sonra  tıoplantıdan ayrıldı.

 

 

      Toplantıda, dünyanın en geniş içeriğine sahip Eğitim Bilişim Ağı (EBA) ayrıntılı bir şekilde Orta okul Müdürlerine tanıtıldı

 

Mardin. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, EBA eğitimin gelişimi için çok önemli olduğunu bu sistemin kullanılıp yaygınlaştırılması için gerekli çabanın gösterilmesini istedi.

 

Okullardan İHH ile ortak yürütülen Yetim Kardeş Projesini desteklemeleri gerektiğini, Mardin genelinde 425 okulda bakım onarım yapıldığını bu çalışmaların takipçisi olmaları gerektiğini söyledi. Okullarda yapılan egzersiz çalışmalarının sene sonunda sergilenip değerlendirilmesini, okullarda kaynak kitapların kullanılmaması gerektiğini, öncelikle okul kitaplarının kullanılmasını istedi. Mardin genelinde 3000’in üstünde servis aracıyla taşımalı eğitim yaptıklarını söyleyen SARI, “İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okullardaki eğitim kalitesinin artırılması için her şeyi yapmaya hazırız.” diyerek, konuşmasını sonlandırdı.

 

       Toplantıdan sonra okul müdürleriyle yemek yiyen Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI,toplantıya katılanlarla   vedalaştıktan sonra oradan ayrıldı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90