Mardin`de Eğitim Sen Halı Saha Futbol turnuvası başladı

Eğitim Sen Mardin Şubesi tarafından 13. Geleneksel Aziz Yural Halı Saha Futbol Turnuvası Artuklu Belediye Eş Başkanı Emin Irmak?ın başlama vuruşuyla turnuva maçı başladı.

11.04.2016 09:41:16 0
Mardin`de Eğitim Sen Halı Saha Futbol turnuvası  başladı

Eğitim Sen Mardin Şubesi tarafından 13. Geleneksel Aziz Yural Halı Saha  Futbol Turnuvası Artuklu Belediye Eş Başkanı Emin Irmak’ın başlama  vuruşuyla turnuva maçı başladı.  

Eğitim Sen Mardin Şubesi’nin 13. Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası artuklu’da başladı. Turnuva Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden sokağa çıkma  yasağının olduğu 30 Aralık günü yaralı bir kadına yardım etmek istediği sırada  katledilen SES Cizre Şube Yöneticisi Aziz Yural’a adandı. Turnuva öncesinde  konuşma yapan Eğitim Sen Mardin Şube Başkanı Hamdullah Yıldırım,  turnuvanın 13 yıl önce barışa katkı sunması amacıyla başlatıldığını ifade ederek,  bu geleneği sürdürdüklerini sözlerine ekledi.  Yıldırım, bu yıl yaptıkları turnuvanın savaş sürecine denk geldiğini dile  getirerek, “Bu sene etkinliğimizi sokağa çıkma yasaklarından kaynaklı olarak  Cizre ve Sur başta olmak üzere Nusaybin, Silvan, Dargeçit, Derik ilçelerindeki  bütün eğitimci ve öğrencilerimize ithaf ediyoruz. Bu yılki etkinliğimizi Aziz  Yural anısına düzenliyoruz. Turnuvada katkısı olan tüm arkadaşlarımıza  teşekkür ediyoruz. Umarız bu etkinliğimiz barış ve kardeşliğe hizmet eder” dedi.  Turnuva Eş Başkan Irmak’ın vuruşu ile başladı Artuklu Belediye Eş Başkanı Emin Irmak ise, Eğitim Sen’in bu etkinliğini  kutladığını söyleyerek, bu turnuvanın barışa ve toplumsal dayanışmaya vesile  olmasını dilediğini aktardı. Irmak, turnuvaya katılan tüm takımlara başarı  temennisinde bulundu. Turnuvanın açılış maçı Eş Başkan Emin Irmak’ın vuruşu  ile başladı. Açılış maçı Eğitim Sen’in emektarları arasında başlayan dostluk  maçı ile turnuva devam etti.  Artuklu ilçesinden 16 takımın takıldığı turnuva eleme usulü ile yapılacak.   Toplamda 27 maçın oynanacağı turnuvada, ilk 3 takıma törenle kupa, madalya ve plaket verilecek.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90