MARDİN`DE EĞİTİMDE KALİTEYİ YÜKSELTMEK İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Liselerde Başarıyı artırmak ve YGS sonrası başarı analizini değerlendirmek amacıyla tüm lise müdürleriyle toplantı yaptı.

Mardin 19.04.2016 08:53:29 0
MARDİN`DE EĞİTİMDE KALİTEYİ YÜKSELTMEK İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI, Liselerde Başarıyı artırmak ve YGS sonrası başarı analizini değerlendirmek amacıyla  tüm lise müdürleriyle toplantı yaptı.  

 Artuklu İlçesi halk Eğitim Merkezi Konferans Salonundaki toplantıya İl Milli Eğitim Şube Mübe Müdürü Abdurrahman ŞAHİN ve Mardin İlindeki tüm Lise müdürleri katıldı.

Toplantı İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman ŞAHİN’in Liselerin genel başarı durumu ve Geçen YGS sınavı Başarı istatistiği grafiksel  sunumu ile başladı. Profesyonel bir şekilde hazırlanan sunumda Okul bazlı İstatistiksel veriler paylaşıldı.

Sunum sonrası Müdürlere hitap eden Mardin il Milli Eğitim Müdürü Yakup SARI,  "Üniversiteye giden yolun birinci aşaması yapıldı. İkinci aşamaya hazırlanıyoruz. Öğrencilerimiz kabiliyetleri alanında desteklenmelidir. Okul aile işbirliğinin artırılarak okullarımızın belirlenen hedefleri yakalama ve geçme noktasında idareci, öğretmen ve öğrenci açısından azami gayret bekliyoruz. Başarı için öğretmen ve öğrenciyi motive etmek şarttır. Birinci aşama olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı sonuçlarını değerlendirmek ve ikinci aşama olan Lisans Yerleştirme Sınavın da başarılı sonuçlar elde edilmesi için neler yapabiliriz bununla ilgili çalışmalar yapmak için bugün bir aradayız. Sonuçları birlikte tespit edeceğiz. Daha iyiye ulaşmak için neler yapabileceğimizi değerlendireceğiz. Bu süreçte hep yanınızda olduğumu bilmenizi, Beni bir kardeşiniz gibi görmenizi istiyorum. “dedi.

Mardin İl Milli Eğitim Müdürü Sarı ,Toplantı sonrası tüm katılımcıların elini sıkıp katılımlarından dolayı teşekkür etti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


23.6° / 12.3°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88