MARDİN`DE ENGELLİLER İÇİN ÖZEL PARK

Mardin`de nefes alınacak alanların çoğalmasını hedefleyen Mardin Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı?nda da yeniliklere devam ediyor. Bu kapsamda çocukların mutlu olmalarını da hedefleyen Belediye başladığı 3 yeni parkta sona yakla

Mardin 14.07.2017 15:35:58 0
MARDİN`DE ENGELLİLER İÇİN ÖZEL PARK

Mardin'de nefes alınacak alanların çoğalmasını hedefleyen Mardin Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda da yeniliklere devam ediyor. Bu kapsamda çocukların mutlu olmalarını da hedefleyen Belediye başladığı 3 yeni parkta sona yaklaştı. Parklardan birisi ise engelli çocukların mutlu olması için özel olarak dizayn edildi.Bu parkı sadece Engelli çocuklar kullanabilecek.

 

 

Kentte her yönüyle değişim için çalışmaların hızlandığına dikkat çeken Vali/Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Yaman, “İlimiz merkezinde, ilçelerimizde ve kırsal mahallelerimizde yoğun bir çalışma içindeyiz. Vatandaşlarımızın beklentilerini gözeten bir yapıda projelerimizin hayata geçmesi için çaba vermekteyiz. Adeta bir şantiye alanına dönen kentimiz çok yakında vatandaşlarımızın istediği bir hale gelecek. Bizler bu bağlamda hemşehrilerimizin talepleri arasında yer alan sosyal alanların da olmasını önemsiyoruz. Bu nedenle ciddi çalışmalar yapıyoruz” dedi.

 

15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkı’nda yapılan çalışmaları da önemsediklerini anlatan Yaman, “Parkımız vatandaşlarımızın en çok rağbet ettiği alanların başında yer almaktadır. Hergün binlerce hemşehrimizin gittiği parkımızın daha güzel olmasını istedik. Bu nedenle farklı projeler üzerinde çalıştık. Çocuklarımızın mutlu olacağı çalışmaların olması için de start verdik. Bu kapsamda parkımızın içinde 3 adet büyük oyun grubunu bitirme aşamasına getirdik. Oyun gruplarımızdan birisi ise sadece engelli kardeşlerimiz için dizayn edildi. Parkımızda yenilikler devam edecek” diye konuştu.

 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,41% -0,17
  • EURO

    34,69% -0,64
  • GRAM ALTIN

    2439,57% 0,15
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19